hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adı Efsane yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı

    Adı Efsane yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı
    expand

    Adı Efsane son bölümü Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. Tarık’ın kızlarını kaybetme korkusuyla baş başa kaldığı dizinin son bölümünde yaşanan duygusal sahneler izleyiciyi ekran başına kilitledi. Seçil ve Melis’in Zeynep’i Londra’ya götürmek istemesinin ardından Adı Efsane yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Hakan ve arkadaşlarının mahallelerine gelen gençlerle kavga etmesi ve Tarık’ın havalimanında Zeynep’i elinden kaçırması diye damga vurdu. Peki, Adı Efsane 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adı Efsane dizisi  4 Şubat Cumartesi günü yayınlanan ikinci bölümü ile büyük beğeni topladı. Tarık, büyük kızı Melis ve ölen eşinin kız kardeşi olan Seçil’in Zeynep’i Londra’ya götürme planlarını öğrenmesinin ardından duruma engel olmak için havalimanına koştu. Eşini kaybettikten sonra tüm hayatı elinden alınan Tarık büyük kızının kendisine gösterdiği tepkilere Zeynep ile yakından görüşmeye devam ediyordu. Zeynep’in kendisinden alındığı son bölümüm özeti ve gelecek hafta ekrana yayınlanacak olan Adı Efsane yeni bölüm fragmanı internet ile aynı saatte haberimizde…

    Son bölümü izlemek için tıklayınız…

    EFSANENİN KONUSU

    Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde oynadığı dizide başarılı bir basketbolcu iken geçirdiği kaza nedeniyle mesleği bırakmak zorunda kalan Tarık’ın hayatı anlatılıyor. Karısını ve mesleğini kaybetmesinin ardından hayata yeniden tutunabilmenin yollarını arayan Tarık, kendisine küs olan büyük kızı ve her şeyden habersiz ona bağımlı olan küçük kızı Zeynep ile eskisi gibi olabilmek için çabalayacak. Ancak annesinin ölümünden sonra kendilerini yalnız bıraktığı gerekçesiyle babasıyla barışmaya niyeti olmayan Melis, teyzesi Seçil ile birlikte küçük kız kardeşini babalarından uzaklaştırmanın yollarını arayacak. Tarık’ın Zeynep’i geri almak için velayet davası açmasıyla birlikte işler iyice karışırken, Zeynep’i babasından uzaklaştırmak isteyen ablası ve teyzesi akıllı bir plan yaparak onu Londra’ya götürmeye çalışacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Durumdan haberdar olan Tarık ise hayata tutunacak tek dalı olan küçük kızının elinden alınmasıyla birlikte tamamen yıkılırken yeni bir yaşam kurmak için okulda spor hocalığı yapmaya başlayacak.

    Geldiği okulda davranışları ve kendini kanıtlama çabası yüzünden çok fazla sevilmeyen Tarık, öğrencilerinin kendisin gerçekten tanımasının ardından iyi biri olduğunu herkese gönderecek. Öte yandan okulda edebiyat öğretmenliği yapan Bahar, kendisini hiç istemediği bir sevdanın içerisinde bulurken ilk başlarda şüpheli yaklaştığı Tarık’a aşık olduğunu anlayacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow