İndex

Ukic: "Fenerbahçe Ülker'i tercih ettim"

Ukic: "Fenerbahçe Ülker'i tercih ettim"

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Fenerbahçe Ülker, NBA patentli Hırvat oyun kurucu Roko Ukic ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Ukic, "Avrupa'dan teklifler vardı, Fenerbahçe'yi tercih ettim" dedi.

Son olarak NBA takımı Milwaukee Bucks'ta forma giyen Ukic, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törende, kendisini altı aylığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe Ülker şube direktörü Nedim Karakaş, sezon başında ayrılan Willie Solomon'un yerine uzun süredir oyun kurucu arayışı içinde olduklarını belirtirken, "sadece bu dönemde değil, esas transfer döneminde dahi bu mevkide bulunabilecek oyunculardan en iyisinden birini kadromuza kattığımız için çok mutluyuz" dedi.

Karakaş, Roko Ukic'i Hırvat basketbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli oyunculardan birisi olarak tanıttı:

"Kendisi Avrupa'da TAU Ceramica, Barcelona ve Lottomatica Roma'da devam ettikten sonra 1,5 yıl önce Toronto Raptors'a transfer oldu. Geçen sene Milwaukee Bucks ile anlaştı. NBA'de sanırım aradığı mutluluğu bulamadı ve Avrupa'ya dönmek istedi. Biz de bunu değerlendirerek kadromuza kattık. Kendisine Fenerbahçe camiası adına hoş geldin diyoruz. Bize katkı sağlayacağına inanıyoruz."

Karakaş, Ukic ile altı aylık bir sözleşme imzaladıklarını aktarırken, devamı için de ayrıca görüşeceklerini belirtti.

"Fenerbahçe Ülker'i tercih ettim"

NBA'de son zamanlarda fazla forma şansı bulamamaya başladığını kaydeden Ukic, "basketbolumu ortaya koyabileceğim bir takıma gitmek istedim. Avrupa'dan teklifler vardı. Kariyerim adına ve pozisyonum gereği, Fenerbahçe Üker'i tercih ettim" dedi.

Beklentilerin yüksek olduğuna değinen Ukic, "takımda bazı hayal kırıklıkları olmuş. Önümüzde ise çok önemli bir Zalgiris Kaunas karşılaşması var. Takıma katkı vermeye, faydalı olmaya geldim. Öncelikli amacım, Fenerbahçe Ülker formasıyla ortaya bir şeyler koyabilmek" şeklinde konuştu.

İlgili Konular » Süper LigFenerbahçediğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam