Konya'da kulüpler arası il birinciliği finalinde rakibinden aldığı yumruk darbesi sonucu beyin kanaması geçiren 24 yaşındaki kickboksçu Gökhan Murat Üstel, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Gold
Spor Merkezi İhtisas Kulübü oyuncusu Gökhan Murat Üstel, 27 Ocak Çarşamba günü, Gençlik ve
Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kulüpler arası il birinciliği maçına çıkmış, 2'nci rauntta rakibi Tempo
Spor Merkezi İhtisas Kulübü oyuncusu Yasin Göçlü'den başına aldığı yumruk darbesi sonucu yere yığılmıştı.
Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan sporcu, beyin kanaması geçirdiğinin tespit edilmesi üzerine hemen ameliyata alınmıştı.
Solunum cihazına bağlı olarak Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında tutulan Üstel, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Gökhan Murat Üstel'in ağabeyi Armağan Üstel, kardeşinin kickboks sporuna daha üç
ay önce başladığını belirterek, "bu sporda bu kadar yeni olan birini nasıl müsabakalara çıkarıyorlar anlamadık. Üstelik daha üçüncü maçında başına bunlar gelmiş" dedi.
Üstel, olaydan önce ve sonra ihmal olduğu düşüncesiyle sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.