İndex

Voleybolda F.Bahçe namağlup şampiyon

Voleybolda F.Bahçe namağlup şampiyon

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde Fenerbahçe Acıbadem şampiyon oldu.

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi play-off final serisinin üçüncü maçında Fenerbahçe Acıbadem, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u 3-0 yendi.

Bu sonuçla seride durumu 3-0 yapan Fenerbahçe Acıbadem, 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Sarı-lacivertliler, Burhan Felek TVF 50 Yıl Spor Salonu'nda oynanan final serisinin üçüncü maçının bitimiyle birlikte büyük sevinç yaşadı.

Saha içinde sevinç yumağı oluşturan sarı-lacivetli sporcular, daha sonra da protokol tribününe giderek tebrikleri kabul ettiler.

Namağlup şampiyon

Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon final oynayarak büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe Acıbadem, sezon içinde Teledünya Türkiye Kupası'nı da müzesine götürmüştü.

Geçen sezon ilk lig şampiyonluğunu elde eden Fenerbahçe Acıbadem, bu sezon ise ipi namağlup olarak göğüsledi.

Gamova MVP

Fenerbahçe Acıbadem takımının yıldız oyuncusu Ekaterina Gamova, final serisinin en başarılı ismi seçildi.

Rus oyuncu, sezonun tamamlanmasının ardından, final serisinin en değerli oyuncusu (MVP) seçildi, ayrıca en iyi smaçör ve en skorer oyuncu ödüllerinin de sahibi oldu.

Final serisinin en iyi pasörü olarak Fenerbahçe Acıbadem'den Naz Aydemir belirlendi. Sarı-lacivertli sporcular Nihan Güneyligil en iyi libero, Çiğdem Can Rasna ise en iyi blokçu ödülünü aldı.

Sinal serisinin en iyi servis atan ve en iyi servis karşılayan sporcu ödüllerini ise Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom takımından Gözde Kırdar aldı.

Kupayı Karabıyık ve Atalay verdi

Fenerbahçe Acıbadem takımına şampiyonluk kupasını, Voleybol Federasyonu başkanı Erol Ünal Karabıyık ile basın ilan kurumu Genel müdürü Mehmet Atalay verdi.

Sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk kupası ile birlikte şiltlerini ve 60 bin TL'lik ödül çekini de Karabıyık ve Atalay'dan aldı.

Fenerbahçe Acıbadem oyuncuları, aldıkları kupayı protokol tribününde bulunan sponsorları Acıbadem'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a götürdü, daha sonra ise salon içinde şampiyonluk turu attı.

Sezonu ikinci tamamlayan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom takımına madalya ve şiltlerini ise Voleybol Federasyonu asbaşkanları Mehmet Çakman ile Selahattin Şahin verdi.

Fenerbahçe yönetimi tam kadro

Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu, takımlarının Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi play-off final serisindeki maçını tam kadro izledi.

Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, heyecanla izledikleri maçın sonunda oyuncuları ilk kutlayan isimler oldular.

Yönetim kurulu üyeleri, daha sonra, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi play-off final serisinde yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray maçını izlemek üzere Caferağa Spor Salonu'na geçti.

Maça büyük ilgi

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Fenerbahçe Acıbadem karşılaşmasına taraftarların ilgisi büyük oldu.

Toplam 1200 taraftar kapasiteli TVF 50. Yıl Spor Salonu tamamen doldu, yer olmadığı gerekçesiyle çok sayıda kişi ise içeri alınamadı.



Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Hangi duyunuz daha keskin?
Kalıcı bir bilgi edinmenin sizin için en kolay yolu hangisi?





Devam