hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Platini'den özür dilerim, Pele'den asla"

    Platiniden özür dilerim, Peleden asla
    expand

    Arjantin milli takımının teknik direktörü Diego Maradona, UEFA başkanı Michel Platini'den özür diledi.

    Maradona, Güney Kore'yi 4-1 yendikleri Dünya Kupası finallerindeki ikinci grup maçından sonra yaptığı açıklamada, "Platini'den özür dilerim ama Pele'den değil" dedi.

    Maradona, teknik direktörlüğünü eleştirdiği belirtilen Platini için geçtiğimiz günlerde, "onunla işim olmaz. Tüm Fransızlar gibi kendisini herkesin üzerinde görüyor" ifadelerini kullanmıştı.

    Maradona, Platini'nin, teknik direktörlüğünü eleştirdiği şeklinde ifadeler kullanmadığını dile getirdiği ve kendisine gönderdiği mektubu gazetecilere göstererek UEFA başkanından özür diledi.

    Arjantinli teknik adam, kendisi hakkında "paraya ihtiyacı olduğu için Arjantin'in başında" şeklinde konuşan ve bu sözlerine sert tepki gösterdiği Pele'den özür dilemesinin ise asla söz konusu olmadığını ifade etti.

    Güney Kore maçında defans oyuncusu Martin Demichelis'in gol yemelerine yol açan hatasını fazla önemsemediğini belirten Maradona, futboldan çok memnun olduğunu söyledi.

    Maradona, "elimdeki oyuncular o kadar iyi ki benim işim çok kolay. Demichelis'in hatası ise önemli değil. Bize pahalıya olmadı ve unutuldu gitti" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow