İndex

Zemin mağdurları Sami Yen'de rövanşta

Zemin mağdurları Sami Yen'de rövanşta

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçta 2-1 yenildiği Antalyaspor karşısında tur arayacak. İki takım da sakatlar yüzünden kadro kurmakta zorlanıyor.

Sakat oyuncuların çokluğu yüzünden sıkıntı yaşayan Galatasaray, Antalyaspor'u en az iki farkla mağlup ederek kupada yarı finale çıkmak amacında.

İlk maçı 2-1 kaybeden Galatasaray'ı, tek farklı galibiyetlerden sadece 1-0'lık sonuç son dörde taşıyacak.

Antalyaspor maçı öncesi sarı-kırmızılı takımda Sabri, Jo, Baros, Kewell, Hakan ve Gökhan'ın sakatlıkları sürerken, Uğur'un da sol kasığında ağrısı bulunuyor.

Antalyaspor da eksik

Dört oyuncusu sakat olan Antalyaspor'da son Kasımpaşa maçında kötü zemin nedeniyle dört oyuncu daha sakatlar listesine ekledi.

Teknik heyet, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı için kadro kurmakta zorlanıyor.

Kupa rövanşında Fatih Ceylan, Kerim Zengin, Ali Zitouni ve Hakan Özmert sakatlıkları nedeniyle forma giymeyecek. Kasımpaşa maçında ayak bilekleri ve adalelerinden sakatlanan Jedinak, Tita, Serge ve Şenol da takımdaki yerlerini alamayacak.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, "bundan daha kötüsü olamazdı. Şimdi mazeretimiz var. Net olarak söylüyorum ki patates tarlasını andıran bir zeminde oynamanın faturasını ödedik. Bu saatten sonra zemin düzelse de puandan daha önemli olan as oyuncularımın sakatlanmasıdır" dedi.

Ali Sami Yen Stadı'nda (10 Şubat Çarşamba) saat 20.00'da başlayacak mücadeleyi Bünyamin Gezer yönetecek.

Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam