hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rijkaard: "Turu geçmeye yeter mi bilmem"

    Rijkaard: Turu geçmeye yeter mi bilmem
    expand

    Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, deplasmanda Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldıkları UEFA Avrupa Ligi son 32 ilk maçında iyi bir sonuç aldıklarını, ancak bunun turu geçmeye yetip yetmeyeceğini bilmediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rijkaard, iki takımın da eşit oranda oynadığını belirterek, ''önemli bir sonuç aldık ama İstanbul için yeterli mi değil mi şimdi bunu söyleyemeyiz. Atletico Madrid önemli futbolculardan kurulu bir takım'' dedi.
       
    İkinci maçta da rakibe fazla alan bırakmamaları gerektiğini belirten Rijkaard, bundan sonra arka arkaya oynayacakları zorlu maçlar için ''futbolcuların fizik olarak kendilerini toparlamaları gerekiyor. Ama sonuç iyi olunca moral de iyi oluyor'' şeklinde konuştu.
       
    Hollandalı teknik adam, Caner'i erken oyundan almasını, ''maça kötü başladı. Top kayıpları fazlaydı. Performansından genelde memnunum ama hataları devam edince tercih hakkımı onu değiştirmekten yana kullandım. Ama bu diğer maçlarda ilk 11'de çıkmayacak anlamına gelmez'' şeklinde açıkladı.
       
    Galatasaray kulübü başkanı Adnan Polat, ''avantajlı bir sonuç ama eğer bunu İstanbul'da iyi değerlendirebilirsek avantajı belli olacak'' dedi.
       
    Atletico Madrid teknik direktörü Quique Sanchez Flores ise ''turu geçme şansımız yarı yarıya'' dedi.
       
    1-1'lik skorun İstanbul'daki maçı zorlaştırdığını kaydeden Flores, kaleci De Gea'nın sakatlığının çok ciddi görünmediğini ifade etti.

    İspanyol teknik adam, geçtiğimiz hafta arka arkaya oynadıkları maçlardan dolayı futbolcularının yorgun olduğunu ve özellikle maçın ikinci yarısında bunun görüldüğü sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow