hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eskişehir ile Milan kardeş kulüp oluyor

    Eskişehir ile Milan kardeş kulüp oluyor
    expand

    Turkcell Süper Lig ekibi Eskişehirspor, Hırvat kaleci Vanja Ivesa ile üç yıllık yeni sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlılar, İtalyan devi Milan ile kardeş kulüp oluyor.

    Turkcell Süper Lig ekibi Eskişehirspor, Hırvat kaleci Vanja Ivesa ile üç yıllık yeni sözleşme imzaladı.

    Kırmızı-siyahlı takımın 2.05'lik file bekçisi Ivesa, Eskişehirspor tesislerinde düzenlenen törende yeni sözleşmeye imza attı.

    Ivesa ile üç yıl için anlaştıklarını belirten başkan Halil Ünal, "performansından, insanlığından, takımımıza, kulümüze ve taraftarımıza uyum sağlamasından yönetim olarak çok memnunuz. Eskişehir'i çok sevdiği için  kalmayı kabul etti. Avrupa'dan ve Türkiye'den birçok teklif almasına rağmen bizi tercih etti" dedi.

    Kalmasında en büyük etkenin taraftar olduğunu ifade eden Ivesa, "Eskişehir'i, Eskişehirspor'u ve taraftarı çok seviyorum. Hedefimiz Eskişehirspor'u zirveye taşımaktır" dedi.

    Milan ile ortaklık

    İmza töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Halil Ünal, yapacakları yönetim kurulu toplantısı ile bazı kararlar alacaklarını söyledi:

    "Yönetim kurulu toplantısında bu sezon anlaşması biten teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın da durumu görüşülecek. Yönetim kurulu toplantımızda kalacak, gidecek oyuncular, yapılacak transferler, plan, bütçe, program, dünya kulübü olma yolunda neler yapabileceğimizi görüşeceğiz.

    "Eskişehirsporun mazisi yarım asra yaklaştı. 2015 yılında 50'nci yılımızı kutlayacağız. Başarı için bugünden her türlü temeli atmamız gerekiyor. Milan kulübü ile kardeş kulüp oluyoruz. Çarşamba günü Milano'da imza töreni yapacağız. Dünyadaki önemli kulüplerden Milan ile kardeş kulüp olma gayemizde bizim de bir dünya kulübü olma heveslisi olmamızdır.

    "Kadrosu kaliteleşmiş, tesisleşmesi, altyapısı, otobüsü, ekonomisi herşeyi ile lige yakışır hale gelmiş bir Eskişehirspor kulübü var. Dolayısıyla daha profesyonel şekilde artık İstanbul'un derebeylerine, büyük takımlarına da diz çöktürebilecek anlamda bir kulüp. Yani  geçmişte Sivasspor'un, Bursaspor'un 'nın yaptığını önümüzdeki yıllarda Eskişehirspor'un yapabilmesi gayet mümkün."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow