hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serdar Özkan Galatasaray'da!

    Serdar Özkan Galatasarayda
    expand

    Galatasaray, Beşiktaşlı Serdar Özkan ve Bucaspor'dan Mehmet Batdal ile sözleşme imzaladı.

    Turkcell Süper Lig'i üçüncü sırada bitiren Galatasaray, Beşiktaşlı Serdar Özkan ve Bucasporlu Mehmet Batdal'ı renklerine bağladı.

    Kulüpten yapılan açıklamada, iki futbolcuyla Haziran ayından geçerli olmak üzere üçer  yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

    Galatasaray, altyapısından yetiştiği ve 2003 yılında A takıma yükseldiği Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Serdar için bonservis bedeli ödemeyecek.

    Bucaspor'un Süper Lig'e yükselmesinde büyük rol oynayan 24 yaşındaki golcü Mehmet Batdal da sözleşmesi ay sonunda biteceği için sarı-kırmızılı kulübe bonservis bedelsiz gelecek.

    Geride bıraktığımız sezon performansıyla eleştiri konusu olan Serdar Özkan 71 Turkcell Süper Lig maçında beş gol kaydetti, 1.95 cm boyundaki Mehmet Batdal ise Bank Asya 1. Lig ve TFF 2. Lig'de toplam 119 maçta 41 gol attı.

    Baydal: "Başarılı olacağım"

    Batdal, Bucaspor'un resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Bucaspor ile arasında hiçbir maddi sorun olmadığını belirterek, kendisini yetiştirenlere teşekkür etti.

    Altyapısından yetiştiği Bucaspor'da iki şampiyonluk yaşadığını belirten Batdal, "sorun yaşadığım veya yaşayabileceğim için ayrılmıyorum. Benim futbolla ilgili büyük hedeflerim ve hayallerim var. Galatasaray'a gitmek de bunlardan birisi.  Galatasaray'da başarılı olacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow