İndex

Gyan'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Gyan'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Fenerbahçe'nin transferdeki bir numaralı hedefi olan Ganalı golcü Asamoah Gyan, sarı-lacivertli kulübe yeşik ışık yaktı.

(Cnnturk.com) -- Dünya Kupası'nda başarılı bir performans gösterdikten sonra Rennes'e geri dönen Gyan, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

L'Equipe'e konuşan 24 yaşındaki Ganalı golcü, Rennes'de mutlu olduğunu ve kafasında transferle ilgili bir düşünce taşımadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin 16 milyon euroluk bir teklif yaptığı ve bazı Avrupa kulüplerinin de ilgilendiği Gyan, "eğer beni isteyen varsa Rennes'e teklifini sunar" dedi.

Rennes'in Legia Varşova'yı 1-0 yendiği hazırlık maçında forma giyen Gyan, Dünya Kupası çeyrek finalindeki Uruguay maçının son uzatma dakikasında kaçırdığı penaltının ardından zor zamanlar geçirdiğini ama bu durumu atlattığını söyledi.

Gyan, "şimdi bile geriye dönüp baktığımda kendimi kötü hissediyorum ama bu olayın beni etkilemesine izin verirsem kariyerimi berbat edebilirim. Kafaca güçlüyüm, gencim ve hayat devam ediyor" diye konuştu.

İlgili Konular » Süper LigFenerbahçediğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam