hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hoeness: "Galatasaray'ın teklifi yetersiz"

    Hoeness: Galatasarayın teklifi yetersiz
    expand

    Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness, Galatasaray'ın Zvjezdan Misimovic için yaptığı teklifi yeterli bulmadıklarını açıkladı.

    Juventus'tan Diego'yu transfer eden Wolfsburg, Zvjezdan Misimovic'i satmak için Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor.

    Galatasaray ile anlaştığı belirtilen Boşnak orta saha oyuncusu, Diego'nun transferinden sonra Wolfsburg'da kalmasının çok zor olduğunu söyledi.

    Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness ise Misimovic'i satabileceklerini ancak Galatasaray'ın teklifini tatmin edici bulmadıklarını açıkladı.

    Galatasaray Misimovic için Bundesliga kulübüne sekiz milyon euro teklif etti, Hoeness ise 12 milyon euroda ısrar ediyor.

    "Misimovic'i satabiliriz ancak bu çok da gerekli değil" diyerek Boşnak yıldızın fiyatını yükseltmeye çalışan Hoeness, iddia edildiği gibi Schalke'den herhangi bir teklif almadıklarını da sözlerine ekledi.

    Alman basınına göre Wolfsburg, Misimovic için başvuran Schalke'den Perulu forvet Jefferson Farfan'ı istedi ancak olumsuz yanıt aldı.  

    Farfan'dan umudunu kesmeyen Wolfsburg'un ilk etapta Schalke ile anlaşmak istediği, Galatasaray'ın ikinci tercih olduğu belirtiliyor.

    Misimovic, transfer döneminin kapanacağı Salı gününe kadar durumunun netleşeceğini, Wolfsburg'da kalması halinde kadroda yer bulabilmek için mücadele edeceğini söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow