hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Masör futbolcuya bıçak çekti!

    Masör futbolcuya bıçak çekti
    expand

    Bank Asya 1. Lig kulüplerinden Altay'ın başkanı Ahmet Taşpınar, kaleci Cenk'e bıçak çeken Boluspor'un masörü Yılmaz Renksizkaya'dan davacı olacaklarını açıkladı.

    Altay, ligin 15'inci haftasında Boluspor ile 3-3 berabere kalarak son üç maçta ikinci kez son dakika golüyle puan kaybetti.

    İzmir takımının başkanı Ahmet Taşpınar, maçtan sonra kaleci Cenk'e bıçak çeken rakip takımın masörü Yılmaz Renksizkaya'dan davacı olacaklarını açıkladı.

    Boluspor başkanı Emin Semercioğlu ile görüştükten ilk etapta şikayetçi olmaktan vazgeçtiklerini hatırlatan Taşpınar, "(Boluspor teknik direktörü) Levent Eriş'in bu şahsı kollayan açıklamalar yapması nedeniyle fikir değiştirdim. Federasyona da başvuracağız. Eriş'in çalıştırdığı tüm takımların İzmir'deki maçları olaylı geçiyor" dedi.

    Renksizkaya'nın Mehmet Şen'in ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golünün ardından futbolcularına hakaret ettiğini belirten Taşpınar şu ifadeleri kullandı:

    "Nizami golümüzü saymayan hakem Serkan Koçak, bu şahsı kulübeden atmalıydı. Maç bitiminde olay çıkınca soyunma odalarına gittim. Masör Renksizkaya kalecimiz Cenk'e küfredip soyunma odasına kaçmış. Cenk de üzerine yürüyünce bıçak çekmiş.

    "Bıçak bana çekilmedi. Bileğinden tutup duşların olduğu bölüme götürdüm. Emniyet görevlileri de şahit. Bu arada gözü dönmüş olarak ben dahil kalabalıktaki herkese bıçak salladı. Bileğini bıraksam bıçak saplanabilirdi."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow