İndex

Süper Henin Melbourne'da son dörtte

Süper Henin Melbourne'da son dörtte

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Uzun süre ara verdiği tenise muhteşem bir geri dönüş gerçekleştiren Justine Henin, Nadia Petrova'yı yenerek Avustralya Açık'ta yarı finale yükseldi.

(Cnnturk.com) -- Dünyanın eski bir numarası Henin, Petrova'yı 7-6 ve 7-5'lık setlerle yenerek sezonun ilk grand slam turnuvasında son dörde kaldı.
 
İlk seti 7-3'lük tiebreak skoruyla kazanan yedi kez grand slam şampiyonu Henin, ikinci setin başında 3-0 geriye düştü.

Henin, çeyrek finale kadar ABD Açık şampiyonu Kim Clijsters ve Fransa Açık şampiyonu Svetlana Kuznetsova gibi isimleri eleyen Petrova karşısında çabuk toparlandı ve seti 7-5 alarak yarı finalist oldu.
 
Yaklaşık iki yıl ara verdiği profesyonel tenise döndükten sonra sadece ikinci turnuvasında mücadele eden Henin'i yarı finalde Zheng Jie bekliyor.
  
İki yıl önce Wimbledon'da yarı final oynayarak Çin tenisi adına bir ilki başaran Zheng, ilk turda Maria Sharapova'yı saf dışı bırakan Maria Kirilenko'yu 6-1, 6-3'lük setlerle eledi.

Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam