hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Modric: Kalitemin farkındayım

    Modric: Kalitemin farkındayım
    expand
    KAYNAKAA

    İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Hırvat futbolcu Luka Modric, kariyerini Madrid ekibinde sonlandırmak istediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanyol kulübü ile sözleşmesini 30 Haziran 2020'ye kadar uzatması vesilesiyle Santiago Bernabeu Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Modric, "Benim için çok özel bir gün. Heyecanlı ve memnunum. Kariyerimi Real Madrid'de sonlandırmak istiyordum ve şimdi bu hedefime daha yakınım." şeklinde konuştu.

    Real Madrid'in dünyanın en iyi kulübü olduğunu savunan 31 yaşındaki Modric, "Bana güvendikleri için başkan Florentino Perez ve kulübe teşekkür ediyorum. Kulübün taleplerine karşılık verebilmek için her şeyimi vermeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

    Hırvat futbolcu, sol dizinde yaşadığı sakatlıkla ilgili ise "İyi durumdayım. Sahalara en kısa zamanda dönmek için çok sıkı çalışıyorum ama henüz ne zaman forma giyeceğim belli değil. Kısa zamanda sahalara dönmeyi umuyorum." açıklamasında bulundu.

    Manchester United Fenerbahçe için mesaj yayınladı

    İngiliz ekibi Tottenham'dan Real Madrid'e 2012'de transfer olan Modric, İspanyol kulübünde kendisini göstermek için çok çalıştığını vurgulayarak, "Kalitemin farkındaydım ve kendimi kanıtlayacağıma ilişkin hiçbir zaman şüphe duymadım. Mücadele ettim, çalıştım ve kendime güvendim." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Madrid ekibinin inanılmaz bir kadroya sahip olduğunu aktaran Hırvat orta saha oyuncusu, "Lig şampiyonluğu dışında burada her kupayı kazandım. Bu sezon sanırım lig şampiyonluğu hem benim hem de birçok kişi için öncelik." görüşünü savundu.

    Modric, kariyerindeki en iyi futbolu oynadığını belirterek, "Sözleşmemin sonuna kadar en azından bu düzeyi korumayı, hatta daha da üste çıkarmayı umuyorum. Sakatlıklar beni korkutmuyor. Her sakatlıktan sonra daha iyi bir şekilde sahaya döndüm. Futbolu ne zaman bırakacağımı daha düşünmedim. Bunun için daha çok vaktim var ama şunu biliyorum ki futbolculuğu bıraktığımda bile futbolun içerisinde kalacağım." yorumunu yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow