hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri Emniyet Müdürü Karabük'e atandı

    Kayseri Emniyet Müdürü Karabüke atandı
    expand

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın geçtiğimiz haftalarda şehit cenazesinde yumruklu sadrıya uğradığı Kayseri'nin Emniyet Müdürü Arif Akkale'nin görev yeri değiştirildi. Akkale, Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir süre önce Kayseri'deki şehit cenazesinde yumruklanmıştı.

    O saldırının 10 gün sonrasında Emniyet Müdürleri Kararnamesi çıktı ve o kararnamede Kayseri'nin Emniyet Müdürü Arif Akkale'nin görev yeri değiştirildi

    Yine bir yumruklu saldırının meydana geldiği, Bulanık'taki olaylarla ilgili duruşma çıkışı Ahmet Türk'e saldırının gerçekleştiği Samsun'un Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan da merkeze çekildi.

    Kararla Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne Karabük Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne Kayseri Emniyet Müdürü Arif Akkale, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın atandı.

    Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne, Iğdır Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Iığdır Emniyet Mmüdürlüğü'ne, Polis Başmüfettişi Cemil Tonbul getirildi.

    Akkale: "Kimseye kırgın değilim"


    Karabük Emniyet Müdürlüğüne atanan Kayseri Emniyet Müdürü Arif Akkale, "Hiçkimseye kırgınlığım yok" dedi.

    Türkiye'de her ilin farklı bir yapısı olduğunu ifade eden Akkale, "Kayseri'nin de kendine özgü özellikleri var. Kayseri'yi hizmet süresince çok sevdik. Ciddi bir kaynaşmamız oldu. Türkiye bizim için önemli. Kayseri, Karabük olması çok da önemli değil" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow