hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yunan işadamı krize rağmen ağalığı bırakmadı

    Yunan işadamı krize rağmen ağalığı bırakmadı
    expand

    Yunan güreş ağası krize rağmen ağalık koltuğunu bırakmadı. Çanakkale Kepez'de geçen yıl düzenlenen yağlı güreşlerin ağalığını 70 bin lira veren Yunan işadamı kazanmıştı. Bu yıl ise dengeler değişti. Yunanistan'da kriz çıktı. Geçen yıl 70 bin liraya ağa olan işadamı bu yıl ağalığı 30 bin liraya aldı.

    Yunanistan'daki kriz yunan güreş ağasını da vurdu.

    Çanakkale kepez'de yapılan yağlı güreşlerin ağalığını geçen yıl olduğu gibi yine Yunan işadamı aldı.

    Geçen yılki açıkartırmada 70 bin lira veren işadamı bu yıl ağalığı 30 bin liraya aldı. Düşük fiyatın sebebi olarak ekonomik krizi gösterdi.

    Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 42'nci Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne yaklaşık 200 güreşçi katıldı. Kepez Stadyumu'nda gerçekleştirilen güreşlerin son bölümünde ağalık için seçim yapıldı.

    Yunan işadamı Anestis Minolyas geçen yılki kadar bonkör değildi. Ancak 30 bin liraya kadar çıktı, ama "daha fazla artıramam" dedi. Komşudaki ekonomik kriz onu da etkilemişti.

    Minolyas yeniden Kepez güreşlerinin ağası oldu.

    Minolyas, gelecek sene de ağa seçilirse kendisine altın kemer hediye edilecek. Altın kemer alabilmesi için aynı kişinin 3 kez ağa olması gerekiyor. İşadamı krize rağmen seneye de ağa olmakta kararlı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow