hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Menemen Belediyespor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Menemen Belediyespor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda
    expand

    Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçında Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kupada henüz galibiyeti bulunmayan Fenerbahçe ile 3 puanla grubun ikinci sırasında yer alan Menemen Belediyespor maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. İşte Menemen Belediyespor Fenerbahçe maçının hangi kanalda ne zaman ve saat kaçta yayınlanacağına dair detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziraat Türkiye Kupası C grubu içerisinde yer alan Fenerbahçe Menemen Belediyespor karşısında galip gelerek kupadaki talihsizliğini kırmak için saha çıkıyor.

    C grubunda oynadığı karşılaşmalarda önce kendi evinde Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen ardından da Amedspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, İzmir’den galibiyetle dönmek istiyor.  

    MENEMEN BELEDİYESPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

    Amedspor’u kendi evinde galip ederek gurubun 2. sırasında yer almayı başaran Menemen Belediyespor’un Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma 22 Aralık Perşembe günü saat 20:30’da A2 TV ekranlarından yayınlanacak.

    2. Lig Kırmızı grupta yer alan Menemen Belediyespor’un Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceği mücadelede hakem Arda Kardeşler yönetecek. Bilet fiyatlarının 50 TL ile 30 TL arasında değişeceği mücadele İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

    MENEMEN BELEDİYESPOR’DA TANIDIK İSİMLER

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray’ın Ümit Karan, Hasan Şaş ve Mondragonlu dönemlerinde takımda yer alan isimlerden olan Suat Kaya, Menemen Belediyespor’un teknik direktörlüğünde bulunuyor. Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan Galatasaray’ın altyapısında antrenörlük deneyimlerine başlayan Suat Kaya, ardından Orduspor, Rizespor ve Diyarbakırspor gibi takımları çalıştırmıştı.

    Menemen Belediyespor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda

    Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor’da forma giyen Gökhan Ünal bu sezonun başında bonservissiz olarak Karşıyaka’dan Menemen Belediyespor’a transfer olmuştu.

    Menemen Belediyespor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow