hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP 'hayır' görsellerini basına tanıttı

    CHP hayır görsellerini basına tanıttı
    expand

    Eski CHP lideri Deniz Baykal dün akşam CNN TÜRK yayınında CHP'nin referandum kampanyasını eleştirmişti. Görsel malzeme olmadığını söylemişti. CHP'de bu sabah bir basın toplantısı düzenledi. 'Hayır' kampanyasının görselleri, broşürleri ve kitapçıkları tanıtıldı. Grupbaşkanvekili Hakkı Süha Okay, "Kimi siyasetçi ve basın organlarının bu konuda merakları vardı, giderilsin diye bu basın toplantısını düzenliyoruz" dedi.

    Eski CHP lideri Deniz Baykal cuma akşamı CNN TÜRK yayınında, CHP'ye eleştirler yöneltmişti.  'Ne Oluyor?' programında Yavuz Oğhan'a referandum kampanyasını "zayıf" bulduğunu söylemişti.

    CHP kadroları cumartesi sabahı tüm görsel malzemeler, broşürler ve kitapçıklarla kameraların karşısındaydı. Grupbaşkanvekili Hakkı Süha Okay basın toplantısının nedenini "merakları gidermek" olarak açıkladı:

    "Kimi siyasetçi ve basın organlarının bu konuda merakları vardı, bumerakları giderilsin diye bu basın toplantısını düzenliyoruz."

    Okay, 'neden hayır' başlıklı kitapçıkta Anayasa değişikliklerine karşı olmalarının nedenini 12 soruda özetlediklerini anlattı. 'Neye hayır' başlıklı broşürde ise bunun daha özet şekilde sunulduğunu belirtti.

    Kitapçığın önsözünde Kılıçdaroğlu'nun iktidara geldiğinde "yeni bir anayasa yapma" sözü verdiğini de vurguladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow