hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DYH Yaratıcılık Ödülleri sahiplerini buldu

    DYH Yaratıcılık Ödülleri sahiplerini buldu
    expand

    Doğan Yayın Holding (DYH) çalışanları arasında yaratıcı projelerin gelişmesini teşvik etmek ve bireysel çalışan motivasyonuna katkıda bulunmak amacıyla 2003'ten bu yana düzenlenen DYH Kurumsal Yaratıcılık Ödülleri 2009'da 7. kez sahiplerini buldu.

    Yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 12 bin 500 çalışanı olan Doğan Yayın Holding'de, üç ana ve sekiz alt kategoride 60 değerli proje yarıştı. Bu projeler Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nuri M. Çolakoğlu (Jüri Başkanı), Sanatçı Cem Yılmaz, Bright Well / Futuristler Derneği Başkanı Alphan Manas, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Aka Gündüz Özdemir, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Dilruba Çatalbaş Ürper, Alarko Turizm Grubu CEO'su Edip İlkbahar, Yapımcı/Yazar Gani Müjde, Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Jeffi Medina, Mimar Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, MPR İletişim Genel Müdürü Meral Saçkan, Pera Müzesi Genel Müdürü Özalp Birol ve Yapı Kredi Bankası CEO'su Tayfun Bayazıt'dan oluşan yetkin bir jüri tarafından 7 Ocak 2010 tarihinde değerlendirildi.

    14 Ocak 2010 tarihinde açıklanan ödüller Doğan Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Aydın Doğan, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Doğan Yayın Holding Üst Düzey Yöneticileri tarafından verildi.

    En Yaratıcı Çalışan kategorisi ödülü olan otomobilin anahtarını "Bir Yıl: Üç Dergi, Bir Gazete ve Bir TV Programı" projesi ile Çınar Oskay,  Aydın Doğan'ın elinden aldı. Jüri Özel Ödülüne ise "Roll Cleaner" projesi ile Doğan Printing Center'dan Tufan Altınay layık görüldü.

    "En Yaratıcı Yeni Çalışan" ödülünü alan Doğan Gazetecilik'ten "İçerik Destekli Reklam Projesi Fikri ve Uygulaması" projesi ile Ozan Vural yurt dışında medya üzerine eğitim hakkı kazandı.

    Yarışmayı kazanan proje üyelerine birer LCD televizyon hediye edildi.

    Ödül alan projeler

    En Yaratıcı Gazete Projesi: Tiktag Projesi-Hürriyet Gazetesi (Batuhan Ekin, Fırat Özdemir, Nurdan Yeşil, Zeynep Balcıoğlu)
    En Yaratıcı Radyo-TV Projesi: Doktorum Programı-Kanal D (Fatih Baykuş, Özsel Tortop, Deniz Kocatürk)
    En Yaratıcı Dergi Projesi: Ben 10 Doğan-Egmont (Feyza Gülen, Pınar Bacaksız, Şenol Alanbay)
    En Yaratıcı Kitap Projesi: Müzikli Dünya Masalları-Doğan Egmont (Nihan Tanrıyakul, Seda Yılancıoğlu, Alp Yiğit Argen)
    En Yaratıcı İnternet Projesi: Online Oto Fuarı-Hürriyet Gazetesi (Altuğ Acar, Batuhan Ekin, Emrah Ergül, Tunç Altınbaş, Aslı Bakan Gökulu)
    En Yaratıcı İletişim-Sosyal Sorumluluk Projesi: Kayıp Masallar-Doğan Burda Atlas Dergisi (Nazlı Kurt, Özcan Yüksek, Mustafa Türker Erşen)
    En Yaratıcı Ürün-Marka Projesi: Kanal D Orkestra-Kanal D (Banu Yılmaz, Hakan Savran, Neslihan Öner)
    En Yaratıcı Satış-Pazarlama Projesi: Aşk, Kül Rengi-Doğan Kitap (Ayşegül Kirpiksiz, Özlem Yaşarlar, Tuba Ay)
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow