hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Türk erkeğinin öncelikleri...

    İşte Türk erkeğinin öncelikleri...
    expand

    Türk erkekleri sevişmek için yatak odasını, ilk randevu için şık bir restoranı tercih ediyor.

    Erkeklere yönelik içerik yayını yapan AskMen Türkiye’den 60 bin kişinin katılımıyla yaptığı dev ankette Türk erkeklerinin profili belirledi.

    Anket sonuçlarına göre, Türk erkekleri birinci olarak yatak odasında, ikinci olarak ise havuzda sevişmeyi, ilk randevularında şık bir restorana gitmeyi, spor otomobil kullanmayı, saçlarını boyatmayı, spor yapmayı tercih ediyor. Ayrıca, Türk erkeklerinin çoğunluğu oldukça sık iş değiştiriyor.

    Türkiye’nin en popüler erkek sitesi AskMen Türkiye’nin 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen dev anket sonuçları açıklandı.  Beş kategoride düzenlenen anket sonuçları Türk erkeklerinin Aşk&Seks, Güç&Para, Yaşam, Otomobil, Sağlık&Spor konularındaki tercih ve beğenilerini ortaya koydu.

    Cinsellik yönünden kapalı bir toplum olan Türkiye’de, Türk erkekleri, Aşk&Seks kategorisinde yer alan ‘Nerede sevişmek istersiniz?’ sorusuna, yüzde 31 oranıyla ilk sırada ‘yatak odası’ yanıtını verdi. Havuz tercihi yüzde 10 oranıyla ikinci sırada, Ofis ise yüzde 10 oranıyla üçüncü sırada yer aldı. Toplam 10 tercihin yapıldığı sıralamada en düşük oran,  yüzde 4’le balkonda sevişme tercihi olarak belirtildi.  

    Yatak Odası Klasiği

    AskMen.com.tr’nin Aşk&Seks’le ilgili anket sonuçlarının ilk iki sıralaması Türk erkeğinin klasik cinsel yaşam anlayışını bozmayarak hayalinde bir klasik olarak ‘Yatak Odası’nın olduğu, sıra dışı mekan ‘Havuz’ tercihiyle cinselliğinde rahat olma isteği belirlendi.    

    Beyaz Saç Fobisi

    AskMen Türkiye anketinin Moda kategorisinde yer alan "Sizce bir erkek saçını boyamalı mı?" sorusuna yüzde 82 oranıyla büyük bir çoğunluk evet yanıtını verdi. Bu sonuç, Türk erkeğinin beyaz saç fobisi ve bakımına düşkün olduğunu gösterdi.

    İlk Randevu

    Türk erkeği "İlk randevunuzda nereye gidersiniz?" anketinde yüzde 46 oranıyla şık bir yemeği diğer seçeneklere tercih etti. İkinci sırada yüzde 23 oranıyla Sinema, üçüncü sırada ise yüzde 19 oranıyla Sevgili’nin Evi  yer aldı.

    İş Hayatı, Spor ve Otomobil

    AskMen Türkiye’nin  iş hayatıyla ilgili olarak "Kaç senedir aynı yerde çalışıyorsunuz? anketine yanıt verenlerin  yüzde 42 oranıyla büyük çoğunluğu 1 yıl boyunca aynı yerde çalışmadığını belirtti.

    Anketin Spor&Sağlık bölümünde ise yanıt veren erkeklerin yüzde 73 oranıyla haftada bir kez spor salonuna gittikleri belirlendi.

    Ayrıca Türk erkekleri, otomobil hayalleriyle ilgili olarak yüzde 50 oranında spor otomobilleri tercih ettiklerini belirttiler.

    Anket soruları ve erkeklerin verdiği yanıtlar

    Nerede sevişmek isterdiniz?

    Yatak odası 31%

    Havuz 20%

    Ofis 10%

    Komşunun evi 8%

    Araba 6%

    Bar Tuvaleti 6%

    Uçak 6%

    Mutfak 5%

    Halka açık alan 4%

    Balkon 4%

     
    Bir erkek saçını sizce boyamalı mı?

    Evet 82%

    Hayır 12%

    Kararsızım 6%

     
    İlk randevunuzda nereye gidersiniz?

    Şık bir restaurant 46%

    Sinema 23%

    Onun evi 19%

    Gece kulübü 5%

    Piknik 4%

    Lunapark 3%


    Kaç senedir aynı yerde çalışıyorsunuz?

    1 yıldan az  42%

    1-3 yıl arası 24%

    3-5 yıl arası 20%

    5 yıl ve fazlası 14%


    Spor salonuna ne sıklıkta gidiyorsunuz?

    Haftada 1   %73

    Haftada 3   %17

    Haftanın hergünü %7

    Hiç gitmiyorum   %3


    Hangi tip otomobili kullanmayı isterdiniz?

    Spor 50%

    Cip  28%

    Sedan 20%

    Araba kullanmayı hiç sevmiyorum 2%
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow