hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İçerde 18. bölüm fragmanı | İçerde dizisinde Celal'e kızıyla tuzak kurdular

    İçerde 18. bölüm fragmanı | İçerde dizisinde Celale kızıyla tuzak kurdular
    expand

    İçerde 18. Bölüm fragmanı dün akşam yayınlanan son bölümün ardından merak konusu oldu. Show TV’nin resmi adresinde yayınlanan Sneak Peak adlı mini fragmanda yer alan bilgilere göre Melek’in ölmediği kesinleşecek. İçerde son bölümde Melek’i kaçıran Coşkun’un oyununu bozmaya karar veren Celal, Sarp’a olan güvenini test etmek için Rus ruleti oynamasını istedi. Kızı ile arasındaki ilişkiyi öğrendikten sonra Sarp’ı Melek’e yaklaşmaması konusunda uyaran Celal depoda tutulan kızını kurtarmak için harekete geçti. İçerde yeni bölüm fragmanında Mert ve Melek’in yüzleşmesi gelecek bölümde yaşanacak gelişmeler hakkında dizinin takipçilerine tüyolar verdi. 18. bölüm fragmanı internet ile aynı saatte haberimizde olacak…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İçerde 17. bölüm 16 Ocak'ta izleyiciye heyecanlı dakikalar yaşattı. Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde Celal'e bir şey olması durumunda Melek'i öldüreceğini söyleyen Yeşim, Sarp'ı tehdit etti. Öte yandan Sarp ile Melek arasınadki ilişkiyi öğrenen Celal, Sarp'ın eline verdiği silahta güvenini test etti. Yusuf müdür ise ekibi topladıktan sonra Mert’e yaptığı açıklamada bundan sonra ekibin liderinin kendisi olmadığını söyledi. Celal ise Sarp’ı kızına yaklaşmaması konusunda kesin bir dille uyardı. İçerde 18. bölüm fragmanı internet ile aynı saatte haberimizin içerisinde...

    17. BÖLÜM FRAGMANLARI

    Coşkun’un Melek’i kaçırarak darp etmesinin ardından yanında bulunan adamlar sakin olması için uyarılarda bulundu. Mert yaptığı araştırmalar sonucu kaçırılan kızın telefon sinyallerini tespit ederek ekibe haber verdi. Öte yandan Sarp ve Celal de ayrı bir şekilde silahlanarak kız için harekete geçerken Yeşim, Sarp ile oldukça sert bir konuşma yaptı.

    Melek’in yaşayıp Celal’in zarar görmesi halinde Sarp’ın gözleri önünde kızı keseceğini söyleyen Yeşim operasyon için Sarp’ı açıkça tehdit etti. Coşkun, Yaşar’a söylediği sözlerde düşmanlarının ölmesini çok istediğini ifade ederken bu yapabilecek tek kişinin kendisi olduğunu söyleyecek. Celal ve Coşkun buluştuğu anda Yaşar harekete geçerek hazırlanan bomba düzeneğinin patlatılmasını isteyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Babasının gözleri önünde ölümle burun buruna gelmesine dayanamayacak olan Melek ise “Baba” diye haykırarak yardım bekleyecek. Bomba düzeneğini patlatmak için düğmeye basıldığı anda ise herkesin merakla beklediği “Celal ölecek mi?” sorusu yanıt bulacak.

    İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU

    İçerde dizisinin son bölümünde Melek’in Coşkun tarafından kaçırılmasını ardından herkes harekete geçti. Melek’in kaçırılmasıyla birlikte kendisini hiç beklemediği bir durumun içerisinde bulan Celal ne yapacağını bilemezken öfkeden çılgına döndü. Melek’i kim kurtaracak sorusunun yanıt bulacağı bölümde Coşkun Melek’i kaçırmasının ardından “Sen Melek ben şeytan sonunda kavuştuk” ifadelerine yer verdi.

    Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve senaryosunun Ertan Kurtulan ile Toprak Karaoğlu tarafından yazıldığı dizide yaşanacak diğer gelişmeler ise gelecek bölümde belli olacak.

    İçerde 18. bölüm fragmanı | İçerde dizisinde Celale kızıyla tuzak kurdular

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow