hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelli vatandaşı darp etti

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, tekerlekli sandalyesiyle kaldırımda ilerleyen engelli Hayati Sivrier, alkollü olduğu belirtilen K.A. tarafından tartaklandı. Güvenlik kameralarına yansıyan o anlarda Sivrier'i, K.A.'nın elinden kurtaran vatandaşlar, sonrasında ise saldırganı dövdü. Sivrier hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Linç edilmek istenen K.A. ise polis tarafından gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, 2 Eylül'de, İbrahim Gökçen Bulvarı'nda meydana geldi. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan o anlarda; engelli Hayati Sivrier, tekerlekli sandalyesiyle kaldırımda ilerlerken, alkollü olduğu belirtilen K.A.'nın saldırısına uğradı. Sivrier'i tartaklayan K.A'nın saldırısını gören vatandaşlar olaya müdahale etti. Vatandaşlar K.A.'yı dövmeye başladı. Bu sırada polis, olay yerine geldi. Artan kalabalık K.A.'yı linç etmek isterken, gözaltına alınan saldırgan, hızla olay yerinden uzaklaştırıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Sivrier, tedaviye alındı.

    Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde engelli Hayati Sivrier'e K.A.'nın tekme attığı ve omuzlarından tutarak ittirdiği göze çarptı. Vatandaşların K.A.'ya linç girişimi ve arbedenin ortasında kalan engelli Sivrier'in kaldırımdan aşağı düşmesi de güvenlik kameralarınca görüntülendi. Ayrıca K.A.'nın geçtiğimiz aylarda bir polisi bıçakladığı ve sabıkalı olduğu öğrenildi. Tartaklanan Hayati Sivrier de, K.A.'dan şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow