hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Xiaomi Pinecone yonga seti için tarih verdi

    Xiaomi Pinecone yonga seti için tarih verdi
    expand

    Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi kendi ürettiği yonga seti için tarih verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi özellikle son birkaç senede önemli bir sıçrama gerçekleştirdi. Xiaomi’nin pazardaki payını arttırması, Çinli üreticinin farklı alanalara yoğunlaşmasının da önünü açtı.

    Xiaomi’nin uzun süredir yeni bir yonga seti üzerinde çalıştığı zaten bilinen bir gerçekti. Daha önce pek çok defa Xiaomi Pinecone hakkında bazı sızıntılara tanıklık etmiştik.

    Bugün Xiaomi’nin resmi duyurusuyla birlikte Xiaomi Pinecone tanıtım tarihi de netlik kazanmış oldu. Çinli üretici tarafından yapılan açıklamada Xiaomi Pinecone yonga setinin 28 Şubat’ta gerçekleşecek olan etkinlikle tanıtılacağı belirtildi.

    xiaomi pincone

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Xiaomi’nin etkinliğinin Çin’in başkenti Pekin’de bulunan Ulusal Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceği belirtildi. Aynı tarihlerde Barselona’da Mobil Dünya Kongresi’nin devam ediyor olacağını da dip not olarak belirtelim. Zira geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberde Xiaomi’nin Mobil Dünya Kongresi’ne katılmayacağı bilgisini sizlerle paylaşmıştık.

    Xiaomi; Apple, Samsung ve Huawei’den sonra kendi yonga setini geliştiren 4. akıllı telefon üreticisi olacak. Xiaomi’nin kendi üretimi olan yonga setini ilk olarak hangi modelde kullanıcıların beğenisine sunacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

    Şu anda sızdırılan tüm Xiaomi logolu telefonların MTK ya da Qualcomm tabanlı yonga setleriyle geleceğini de hatırlatalım.

    Xiaomi Pinecome resmi olarak tanıtıldığında tüm detaylarla karşınızda olacağız.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow