hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Epson EB-600 serisiyle eğitim sektöründe etkileşimli öğrenme

    Epson EB-600 serisiyle eğitim sektöründe etkileşimli öğrenme
    expand

    Epson, eğitim sektörüne özel yeni serisiyle öğretmenlerin ve öğrencilerin hayatını kolaylaştırıyor. Epson’un yeni EB-600 serisi toplamda 11 modelden oluşuyor. Serinin en akıllısı ise EB-696Ui.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Epson’un yeni EB-600 serisinde, sezgisel ultra kısa mesafeli etkileşimli öğretim çözümü olan EB-696Ui’nin gelişmiş bağlantı özellikleri önemli avantajlar sağlıyor. İsteğe bağlı kablosuz bağlantı ve geliştirilmiş bir moderatör işleviyle öğrenciler Full HD çözünürlükte sunulan oldukça detaylı görüntülerle yüksek öğrenim kalitesine ulaşıyor. Ultra kısa mesafe teknolojisi sayesinde eğitim akışı hiç bölünmüyor. Epson’un yeni modeli EB-696Ui’nin bir diğer özelliği ise düz panel ekranların ekonomik olarak sunamayacağı bir şey olan 100 inç’e kadar ölçeklenebilir ekran boyutu sunabilmesi.

    Epson EB-696Ui-lifestyle görsel-2

    Parmakla dokunuşlu ve çift kalemli etkileşim, öğrencilerin bir mobil cihaz veya PC olmadan doğrudan yansıtılan görüntülerin üzerine yazarak veya çizerek derse katılmalarını kolaylaştırıyor.

    Öğretmen ve 50 öğrenci arasında anında içerik paylaşımı

    EasyMP Multi-PC Projection yazılımının geliştirilmiş moderatör işlevi öğretmen ile öğrencileri bağlıyor. Elli öğrenciye kadar erişim sunan teknoloji sayesinde aynı anda içerik paylaşımı ve görüntülenme eğitim kalitesini farklı bir boyuta taşıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Epson iProjection Uygulaması, öğrencilerin içerik paylaşımında bulunmasını kolaylaştırıyor ve iOS ve Android cihazların yanı sıra şimdi Google Chromebook’larda da kullanılabiliyor.

    Epson EB-696Ui-lifestyle görsel-1

    Üründe ayrıca bölünmüş ekran özelliklerine ve ultra geniş çoklu ekran etkileşimine, bir belge kamerasını doğrudan EB-696Ui ile kontrol etme yeteneğine ve dahili bir 16w hoparlöre ve mikrofon girişine de yer verilmiş. Ekonomik modda 10.000 saate uzanan lamba ömrü ile bakım ihtiyaçlarını azaltıyor.

    Serinin diğer modelleri ise EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S ve EB-670. Tümünde 16.000:1’e varan kontrast oranı ve 100 inçe varan ekran büyüklükleri ile parlak, canlı görüntüler üretecek şekilde 3 LCD teknolojisi mevcut. Tüm modellerde eğitimcilerin PC’ler, DVD oynatıcılar ve belge kameraları gibi cihazları kolayca bağlamasına olanak tanıyan üç adet HDMI girişi bulunuyor. SMART Notebook yazılımı da tüm modellerle birlikte veriliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 2.850 Euro+KDV

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow