hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kerim Hayat Şarkısı 55. yeni bölüm fragmanında yeniden amca olacağını öğreniyor

    Kerim Hayat Şarkısı 55. yeni bölüm fragmanında yeniden amca olacağını öğreniyor
    expand

    Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı Zeynep'in Hülya'ya verdiği güzel haber ile Kerim'in de mutlu olacağını gösterdi. Bir süredir şirketin başına gelenler nedeniyle zor günler geçiren Cevher ailesi yeniden toparlanma sürecine girdi. Hayat Şarkısı’nda 16 Mayıs günü izleyici ile buluşan bölümde Hülya, Hüseyin’in ofisindeki kasayı açmaya çalışırken güvenliklere yakalandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayat Şarkısı son bölümde babası ile sorunlar yaşayan Hüseyin gelecek bölümde baba olacağını Hülya ve Kerim'in yaptığı oyun sayesinde öğrenecek. Hülya ise köy yaşamına alışmakta zorlanırken Kerim’e bu durumu belli etmemeye çalıştı. Hayat Şarkısı’nın yeni bölüm fragmanına göreyse Hülya, Hüseyin’in ofisinde yakalanması olayını Kerim’e güçlükle açıklayacak.

    HAYAT ŞARKISI 54. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Haziran ayının başında final yapacak olan sevilen dizi takipçilerine eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Hüseyin’in ofisinde yer alan kasayı patlatmak isterken güvenlik görevlilerine yakalanan Hülya mahcup duruma düşecek. Hüseyin, durum karşısında bir açıklama beklerken Hülya, Kerim’in sinirlenmemesi için yemek esnasında durumu ona hızlı bir şekilde söyleyecek. Duydukları karşısında oldukça şaşıran Kerim ise “Doğru mu anladım?” diyerek şaşkınlığını gizleyemeyecek.

    CEVHER BEY OĞULLARINDAN REST YİYECEK

    Aile sorunlarla mücadele etmeye devam ederken sinirlerin gerilmesi baba ve oğulları arasında iplerin kopmasına neden olacak. Bayram’ın açıklamaları karşısında “Bu ailede herkes kafayı mı yemiş, ne yapıyorsunuz siz?” diyen Kerim, babasından daha sert bir yanıt alacak. “Bana sesini yükseltme senin boynunu kırarım” diyen Cevher Bey, oğlundan rest yiyecek. Bir daha çocuklarını ve torunlarını göremeyeceğini söyleyen Kerim, Bayram’ın evinden süresiz bir şekilde ayrılacak. Kerim’le yaşadığı problemden dolayı morali bozulan Cevher, Hüseyin’in de “Oğullarını unut!” açıklamasının ardından tamamen yıkılacak. Bayram’ı başka bir kadınla birlikte gören karısı ise “Hiç vakit kaybetmiyorsun” yorumunda bulunacak. Eşinden ve çocuklarından ayrı düşen Bayram’ın nasıl bir karar alacağı ise gelecek bölümlerde ortaya çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HAYAT ŞARKISI’NDA ÖNCEKİ HAFTA YAŞANANLAR

    Hazer belasından kurtulmaya çalışan aile Atıf ve Nilay'ın düğünü ile stresli günleri geride bırakmaya çalışacak. Hülya'nın çocukluk arkadaşı olan Nilay, uzun zaman sonra muradına ererek Atıf ile evlilik kararı alacak. Kına gecesi ve düğünün damga vuracağı bölümde Mahir ve Hülya kılık değiştirerek mahalleye inecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow