hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizlispor-Eskişehirspor maçı canlı izle | TFF 1. Lig 32. Hafta

    Denizlispor-Eskişehirspor maçı canlı izle | TFF 1. Lig 32. Hafta
    expand

    Denizlispor-Eskişehirspor karşılaşması ile TFF 1. Lig'de 32. hafta maçları başlıyor. Ligde liderlik mücadelesi veren Eskişehirspor, Denizlispor'u mağlup etmesi halinde zirvenin sahibi olacak. Denizlispor ise kazanması halinde kalan haftalarda tamamen rahatlayacak. Karşılaşmayı takip etmek isteyenler Denizlispor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda merak ediyor. Denizlispor-Eskişehirspor maçı TRT Spor'dan canlı izlenebilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Denizlispor, Eskişehirspor'u sahasında konuk ediyor. Ligde 32. haftanın açılış maçında Eskişehirspor maç fazlasıyla liderliği eline geçirme şansına sahip. Diğer yandan ligde kalma yolunda bu maçtan 3 puan alması halinde Denizlispor kalan haftalar öncesi rahat bir nefes alacak. İki takımın mücadelesi futbolseverlere keyifli bir 90 dakika yalatacak.

    Denizlispor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda?

    TFF 1. Lig kapsamında oynanan karşılaşmalar TRT ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor. Kendi şehrinin takımını ücretsiz izlemek isteyenler bu kategoride oynanan maçları TRT kanallarından takip edebiliyor. Bu kapsamda bugün saat 18.30'da oynanacak Denizlispor-Eskişehirspor maçı TRT Spor'dan canlı izlenebilecek

    Denizlispor-Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

    TFF 1. Lig'in 32. haftasında Denizlispor kendi sahasında Eskişehirspor'u konuk ediyor. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcıları ise Orkun Aktaş ve Erdem Bayık olacak. Futbolseverlerin merakla beklediği Denizlispor-Eskişehirspor maçı bugün saat 18.30'da oynanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dönemde kötü günler geçiren Denizlispor kalan haftaları Alı Yalçın yönetiminde geçirecek. Düşme potasının 6 puan üstünde yer alan takım kazanması halinde rahat bir nefes alacak. Diğer taraftan Eskişehirspor ise Süper Lig'e yeniden çıkabilmek istiyor. Şu anda geride kalan 31 haftada 2. yer alan takım eğer bugün kazanırsa liderliği Yeni Malatyaspor'un elinden alacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow