hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy Note 7 tekrardan satışa hazır!

    Galaxy Note 7 tekrardan satışa hazır
    expand

    Samsung geçtiğimiz sene satışa sunduktan sonra geri toplattığı Galaxy Note 7 modeli için tüm sertifikaları tamamladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Imagination’dan Apple’a tehdit gibi yanıt!

    Geçtiğimiz sene yaşanılan Galaxy Note 7 fiyaskosunu sanırım herkes hatırlayacaktır. Samsung’un büyük umutlarla satışa sunduğu Note 7 kısa süre içerisinde önemli bir satış grafiğine imza atmıştı. Fakat sonrasında dünyanın farklı bölgelerinden gelen patlama haberleri, Güney Koreli teknoloji devini zor durumda bıraktı. 

    İlk etapta patlayan Note 7 modellerinin batarya kısmında sorun olabileceğini belirten yetkilileri, pil değişim programına gitti. Fakat bu da çözüm olmadı. Farklı pil modülüne sahip Note 7’ler de patlamaya devam etti. Sonuç olarak Samsung, firma isminin daha fazla lekelenmemesi adına Note 7 üretimini durdurarak, piyasadaki tüm Note 7’leri geri çağırma kararı aldı. Hiç kuşkusuz bu süreç Samsung’a firma tarihinin en zor dönemlerinden birisini yaşattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Peki toplanan Note 7’ler ne oldu? Ortaya çıkan son raporlara göre, Samsung’un geçtiğimiz sene geri toplattığı Galaxy Note 7’ler an itibariyle satışa hazır halde beklemekte. Zira Güney Koreli akıllı telefon üreticisi, yenilenmiş Galaxy Note 7 modellerini satışa sunmak için ihtiyacı olan son sertifikayı da geçtiğimiz gün FCC’den aldı.

    Galaxy Note 7, FCC’de SM-N935K, SM-N935L ve SM-N935S kod isimleriyle göründü. K, L ve M harflerinin Güney Kore’ye özgü olduğunu göz önüne alırsak, yenilenmiş Galaxy Note 7’lerin ilk olarak Samsung’un anavatanında satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow