hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçı canlı izle | TFF 1. Lig maçları hangi kanalda?

    Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçı canlı izle | TFF 1. Lig maçları hangi kanalda
    expand

    Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçı TFF 1. Lig'in şampiyonunu belirleyecek. Son haftaya lider giren Yeni Malatyaspor, Sivasspor deplasmanına lider olarak çıkmak, ev sahibi Sivasspor ise kötü başladığı sezonu şampiyon tamamlamanın mücadelesini verecek. Futbolseverler, Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta sorularına yanıt arıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sivasspor, Yeni Malatyaspor ile şampiyonluk için karşılaşıyor. TFF 1. Lig 34. hafta maçlarının tamamlanmasıyla sona erecek. Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Yeni Malatyaspor ve Sivasspor bugün şampiyon olmak için sahaya çıkacak. İki takım da zaferini şampiyonlukla taçlandırmak istiyor. Beraberlik durumunda ise Yeni Malatyaspor şampiyonluğunu ilan edecek.

    Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda?

    TFF 1.Lig'in 34. haftasında Sivasspor sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılığını ise Esat Sancaktar ve Süleyman Özay yönetecek. Futbolseverler Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçını TRT Avaz'dan izleyebilecekler.

    Maçı canlı izlemek için tıklayın

    Ligin bu sezon büyük sürprize imza atan Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon şampiyonluğa en yakın takım. Son haftaya lider giren takım, en yakın rakibi Sivasspor'a konuk oluyor. Son haftalarda istikrarsız bir görüntü çizen takım, ilk yarıda aldığı iyi sonuçlarla liderliği bırakmadı. Sivasspor ise sezona beklentilerin altında bir başlangıç yapmıştı. Sonradan Mesut Bakkal'la toparlanan takım hızla yükselerek ligin üst sıralarına tırmandı ve Eskişehirspor'u geride bırakarak doğrudan yükselmeye hak kazandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muhtemel 11'ler

    Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Rıdvan Şimşek, John Boye, İbrahim Öztürk, Ziya Erdal, Adem Koçak, Yiğit İncedemir, Galip Güzel, Leandrinho, Emre Kılınç, Ergin Keleş

    Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Caner Arıcı, Sezer Özmen, Yiğitcan Erdoğan, Mehmet Sak, Sedat Ağçay, Murat Yıldırım, Sunday Mba, Michael Pereira, Boubacar Dialiba, Eren Tozlu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow