hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika... Hükümetten düşen helikopterle ilgili ilk açıklama

    Son dakika... Hükümetten düşen helikopterle ilgili ilk açıklama
    expand

    Hükümetten Şırnak'ta düşen Cougar tipi askeri helikopterle ilgili ilk açıklama geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Binali Yıldırım Şırnak'ta  helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askere ilişkin  taziye mesajı yayınladı. Başbakan Yıldırım'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Bugün akşam saatlerinde, Şırnak Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait bir helikopterin, yüksek gerilim hatlarına takılarak kaza kırıma uğraması sonucu, helikopterde bulunan 13 askerimizin şehit olduğu haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bizleri derin bir acıya boğan bu elim olayda, şehit olan kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.

    Şehitlerimizin kederli aileleri ve yakınları başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum." 

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde askeri helikopterin düşmesi nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

    Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şırnak'ta helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabrı cemil dilerim. Milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.


    Son dakika... Şırnak Şenoba'da askeri helikopter düştü: 13 şehit

    Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; Şırnak'tan acı bir kaza haberi, yine yüreğimize kor ateşler düştü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun..." ifadelerini kullandı.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow