İndex

Azerbaycan'dan Fransa'ya nota

Azerbaycan'dan Fransa'ya nota

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Ermeni işgali altında bulunan Yukarı Karabağ'da temaslarda bulunan Fransız milletvekillerini protesto etmek amacıyla Azerbaycan'ın Paris Büyükelçiliği'nce Fransa Dışişleri Bakanlığı'na nota verildiği bildirildi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Basın Sözcülüğü Yetkilisi Elman Abdullayev, Azeri basınına yaptığı açıklamada, konu ile ilgili olarak Fransa Dışişleri Bakanlığına itiraz notası verildiğini, Fransa Dışişleri Bakanlığından Fransız milletvekillerinin Ermeni işgali altında bulunan Azerbaycan topraklarından bulunma gerekçeleri hakkında izahat talep ettiklerini belirtti.

Bir grup Fransız milletvekilinin, Ermeni işgali altında bulunan Yukarı Karabağ'da temaslarda bulundukları, milletvekillerinin temasları kapsamında sözde Yukarı Karabağ Cumhurbaşkanı Bako Sahakyan ile de bir görüşme yaptıkları ifade edildi.


İlgili Konular » Karabağ sorunuAzerbaycandiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Hangi duyunuz daha keskin?
Kalıcı bir bilgi edinmenin sizin için en kolay yolu hangisi?





Devam