İndex

Kaddafi'nin oğlunun villası ortaya çıktı

Kaddafi'nin oğlunun villası ortaya çıktı

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Libya'nın öldürülen lideri Muammer Kaddafi'nin küçük oğlu Saadi Kaddafi'nin, Toronto'nun en lüks yerinde göl kenarında süper lüks bir daire satın aldığı ortaya çıktı.

Kanada Kraliyet Atlı Polisince yürütülen ve ülkenin ulusal günlük gazetelerinden National Post'un ele geçirdiği rapora göre, Saadi Kaddafi, Toronto'nun en pahalı bölgelerinden biri olarak bilinen Ontario Gölü kıyısında inşa edilen lüks apartmanlardan birinin en üst dairesini satın aldı.

Habere göre, satış işlemi 7 Mayıs 2008'de gerçekleşti. Saadi Kaddafi, 40. kattaki lüks dairesi için 1 milyon 550 bin dolar (2.9 milyon TL) ödedi.

Haberde, iyi bir futbol oyuncusu olduğu kaydedilen Saadi Kaddafi'nin, yılda en az 1 kez iş toplantıları için geldiği Toronto'nun gece hayatının da parlak simalarından olduğu belirtiliyor. Oğul Kaddafi'nin satın aldığı dairenin bulunduğu binada ise "yok" yok. Kademeli güvenlik bariyerleri ve koruma görevlileri ile kale gibi korunan binada, basketbol-voleybol sahaları, bovling ve squash salonları ile olimpik yüzme havuzu da var.

Libya'daki olayların başlamasının ardından Muammer Kaddafi ve ailesine ait tüm mal varlıklarının dondurulması kararına, Toronto'daki dairenin de dahil olduğu kaydediliyor. Haberde, Saadi Kaddafi adına kayıtlı dairenin aylık apartman gideri ödemelerinin de birikmeye devam ettiği, sorunun Kaddafi ailesinin mal varlıkları hakkında verilecek nihai kararla çözülebileceği belirtiliyor.

İlgili Konular » KaddafiLibyadiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

Yandex

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Hangi kuşsunuz?
Kış tatili için nereyi tercih edersiniz?





Devam