hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Garanti'den direkt bankacılığa ilk adım

    Garantiden direkt bankacılığa ilk adım
    expand

    Garanti Bankası, "garanti.com.tr" adresinde yer alan internet şubesini, "direkt bankacılık modelinin" ilk adımı olarak yeniledi.

    Kontrolün daha çok kullanıcıda olduğu ve kişiselleştirilmiş bir yapı kazanan Garanti İnternet Şubesi, yeni bir bankacılık platformu haline geldi.

    "Direkt Bankacılık", tüketicilerin tüm bankacılık faaliyetlerini şubeye gitmeden gerçekleştirdiği, yeni bir servis modeli sunuyor.

    Garanti'nin yeni İnternet Şubesini kullanan müşteriler, tek bir sayfa üzerinden tüm bankacılık işlemlerine ulaşabiliyor, kişiselleştireceği ana sayfada, müşteri ilişkileri yöneticisiyle iletişim kurabiliyor. Kendine ait güncel işlem ve ürün bilgilerinin yanı sıra kişisel ve finansal takvime ulaşabiliyor.

    Güncel hesap hareketlerini izleyebilen müşteriler, tutsat (mortgage) ve krediler konusunda danışmanlık alabiliyor. Kullanıcılara, belirli bir sürede yapılan harcamaları analiz etme imkanı da sağlayan internet şubesi, kısaltılmış menü adımlarıyla, çok kısa sürede işlem yapılmasına olanak tanıyor.

    Tasarım için Avrupa'nın en büyük interaktif dijital ajansı LBI ile işbirliği yapılan, altyapı, kodlama ve test süreçlerinin Garanti Teknoloji tarafından yürütüldüğü proje için yaklaşık 100.000 saat/kişi çapında bir çalışma gerçekleştirildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow