hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yapı Kredi'ye 'en iyi banka' ödülü

    Yapı Krediye en iyi banka ödülü
    expand

    Yapı Kredi, finans yayınlarından World Finance tarafından gerçekleştirilen "2011 Yılı Bankacılıkta Mükemmellik Ödülleri" değerlendirmesinde, "Türkiye'nin En İyi Bankası" seçildi.

    Yapı Kredi açıklamasına göre, World Finance'ın üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı okuyucuların oylarıyla "Türkiye'nin En İyi Bankası" seçilen Yapı Kredi, "rekabet ve sektör liderliği", "müşteri ilişkileri optimizasyonu", "inovasyon kültürü ve esnekliği", "coğrafi yaygınlığı", "gelişime açık olma", "ürün çeşitliliği" ve "sonuç veren stratejiler" gibi kriterlere göre değerlendirildi.

    Yapı Kredi, aynı yayın tarafından 2008'de "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Bankası", 2010'da "Türkiye'nin En İyi Bankası", Yapı Kredi Özel Bankacılık ise "Türkiye'de En İyi Özel Bankacılık Hizmeti" veren kurum seçilmişti.

    Yapı Kredi Murahhas Azası ve Genel Müdürü Faik Açıkalın, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bankacılıkta attıkları adımların, dünya çapında farkındalık yaratarak ödüllendirilmesinin hem Yapı Kredi hem de Türk bankacılık sektörü adına mutluluk verici olduğunu kaydetti.

    Açıkalın, "Bankacılık sektöründe birçok ilke imza atan Yapı Kredi olarak, müşteri odaklı yaklaşımımız, inovasyona ve kaliteye yönelik çalışmalarımız takdir gören bir kurum olmamızı sağlıyor. Uluslararası finans çevrelerince kanıtlanan başarımızın gerçek mimarının müşterilerimiz ve çalışanlarımız olduğunu belirtmeliyiz. Yapı Kredi, her zaman olduğu gibi, daha iyisi için çalışmayı hedefleyen hizmet anlayışından ve sürdürülebilir büyüme stratejisinden taviz vermeyecek" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow