hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy S8’teki hızlı şarj sorunlu mu?

    Galaxy S8’teki hızlı şarj sorunlu mu
    expand

    Galaxy S8 ve S8+ ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Kullanıcılar hızlı şarj özelliğinin telefonun ekranı açıkken çalışmadığını iddia ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yıl olmuş 2017 Samsung hala kapaklı telefon üretiyor

    Bildiğiniz gibi Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve S8+ oldukça yüksek kapasiteli bataryalarla geldi. Üstelik telefonda bulunan hızlı şarj özelliği sayesinde bu bataryalar çok hızlı şarj edilebiliyor. Ancak son günlerde kullanıcılar tarafından dile getirilen şikayetler telefonun bataryası ile ilgili önemli bir sorunu ortaya çıkardı.

    Samsung kullanıcı forumlarında paylaşılan iddialara göre Galaxy S8 ve S8+’ın hızlı şarj özelliği telefonun ekranı açıkken veya telefon kullanılırken çalışmıyor. Telefonun ekranı açıkken de hızlı şarj simgesi görünmeye devam ediyor. Ancak buna rağmen telefon hızlı şarj ile değil normal hızda şarj oluyor. Bu iddiaların ardından telefonun hızlı şarj özelliğini test eden Phandroid, ekranı kapalıyken 1 saat 37 dakikada full şarj olan telefon, ekranı açıkken full şarja ancak 3 saatin sonunda ulaşabildi. Samsung ise henüz bu konuda bir açıklama yapmış değil.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow