hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tüm ihalelere ulaşmak artık ücretsiz

    Tüm ihalelere ulaşmak artık ücretsiz
    expand

    Son model lüks bir otomobilin ya da boğazda bir villanın neredeyse piyasanın yarı fiyatına alınabildiği ihalelere artık herkes ücretsiz ulaşabilecek.

    Meta Bilişim İnşaat bünyesinde 2008 yılında kurulan ve yaklaşık 200 bin üyeye ulaşan icralik.com, sunduğu yeni bir uygulamayla üyelik ücreti talep etmeden ihale şartnamelerine ulaşabilme imkânı sunuyor.

    İhaleleri görmek için icrayla ilgili tüm sitelere ücretli üyelik sağlamaya, tek tek gazete almaya ya da birçok icra dairesini gezmeye son veren bu yenilikle sadece kullanıcı adı ve şifre belirleyerek siteye giriş yapan herkes icra şartnameleri inceleyip diledikleri ihaleye katılabilecekler.

    Her bütçeye uygun ihale


    Türkiye'deki tüm illerde yer alan ev, taşıt, fabrika gibi birçok menkul ve gayrimenkule burada ücretsiz ulaşmak mümkün.

    Örneğin; Büyükçekmece'de 145 m2'lik daire 40 bin 800 TL, 2010 model Hyundai Accent Era 10 bin 800 TL, 2011 model Toyota marka otomobil 20 bin TL başlangıç fiyatıyla alıcı bekliyor.

    Ayrıca icralik.com'da al-sat yoluyla ticari anlamda birçok kişi ciddi kazançlar sağlıyor. Piyasanın neredeyse yarı fiyatına alınan menkul ve gayrimenkulleri ticari değerlendirenler, kendi mağazalarında ya da emlak ofisi ilanlarında satışa sunabiliyor. Böylelikle vatandaşa hem güvenli alım hem de kazanç olanağı sağlanıyor.

    Vip Hizmet ile doğru ve güvenli alım

    Vip Hizmet seçeneğiyle, alım öncesi ve sonrası destek veren icralik.com, Vip üyelerine gayrimenkulde fotoğraflama, taşıtta kaza raporlarına ulaşabilme hizmeti sağlayıp tescil belgesine kadar olan tüm işlemlerle üyeleri adına ilgileniliyor.

    Alım yapan kişiye sadece; menkulde ruhsat, gayrimenkulde tapuyu almak kalıyor. Üyeler dilerlerse ihaleye telefon ile de katılım sağlayabiliyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow