hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elif Başman'a büyük onur

    Elif Başmana büyük onur
    expand

    18-22 Eylül 2011 tarihleri arasında Uruguay’ın başkenti Montevideo da gerçekleşen 66. Jeunesses Musicales International (Dünya Gençlik Müzik Örgütü) Yıllık Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde, Sevda-Cenap And Müzik Vakfı Koordinatörü Elif Başman dünya yönetim kuruluna seçildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    JMI – Dünya Gençlik Müzik Örgütü ülke bazında 80 üyesi ile dünyanın en geniş ve aktif, gençlik ve müzik ağı. Yerel, ulusal ve uluslararası projelerle gençliğin müzik yolu ile gelişmesine bir anlamda araç olan örgüt, her yıl 36.000 farklı müzik etkinliği ile 30 yaş altı 5 milyon gence ulaşıyor. Yaklaşık 70 yıldır, müziğin gücü ile sosyal, coğrafi ve kültürel bir diyalog için platform olmuş.

    Gençlerin kişisel gelişiminde önemli bir rol üstlenmiş. Gençlere konser yapma olanağı sağlanması, vizyonlarının genişlemesi ve müzik kariyerlerinde ilk basamakları güvenle çıkmaları görev edinilmiş.

    Örgütün Avrupa Yönetim Kurulu’nda da Sevda – Cenap And Müzik Vakfı’ndan İbrahim Barışık yer alıyor.

    Örgüt yönetiminde üstlenilen bu üst düzey görevler Türkiye’de müzik alanında çalışan gençlerin dünyada isimleri duyurmaları ve değişim programlarından daha verimli yararlanmalarını sağlayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow