hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Acıların kadını Lady Gaga

    Acıların kadını Lady Gaga
    expand

    Şarkıları ve özgün tarzıyla milyonları peşinden sürükleyen Lady Gaga, "Bir erkekle mutlu olmanın ne demek olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

    Albümleri milyonlar satan ünlü şarkıcı müzik kulağının özel ilişkileri söz konusu olduğunda işe yaramadığını ve ömür boyu bekârlığa mahkûm olduğu konusunda dert yandı.

    Vanity Fair dergisinin ocak sayısına kapak olan Lady Gaga, "Hiçbir zaman bir âşığım tarafından gerçekten değer görmedim. Bir erkekle mutlu olmanın ne demek olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

    Taylor Kinney'e bağımlı


    Lady Gaga, 'Vampir Günlükleri' dizisinin yakışıklı oyuncusu Taylor Kinney'e aylardır 'bağımlı' olduğunu söyledi. Vanity Fair için çarpıcı pozlar veren Gaga, "Aşklarım pek çok vaatle başlasa da pek azı gerçekleşiyor" dedi.

    Radikal'in haberine göre; kendi alanlarında yaratıcı insanlarla ilişkiye başladığını söyleyen Gaga, başta olağanüstü derecede olan çekicilik sona erdiğinde sevgililerinin ondan nefret ettiklerini anlattı. "Ne kadar da romantik! Yüzüğü takacaksın ve her şey güzel olacak!" diyen multimilyoner Gaga, "Ben kendime yüzük alırım" diye isyan etti.

    "Onu sevdiğim gibi kimseyi sevmedim"

    Luc Carl ile nişanlanması beklenen Gaga, mayısta Graham Norton Show’da bir erkek arkadaşı olmadığını, ilişkilerinin geçen sene temmuzda bittiğini açıklayıp ardından “Onu sevdiğim gibi kimseyi sevmedim” itirafını eklemişti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow