hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nicolas Cage Türkiye'den ayrıldı

    Nicolas Cage Türkiyeden ayrıldı
    expand

    "Hayalet Sürücü 2" filminin final sahnesi çekimleri için bir haftadır Pamukkale'de bulunan Hollywood yıldızı Nicolas Cage, Denizli'den ayrıldı.

    Denizli Çardak Havaalanı Müdürü Soner Tuğrul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nicolas Cage'nin Yunanistan'dan gelen özel bir uçakla bu sabah Denizli'den ayrıldığını söyledi.

    Sanatçının Denizli Çardak Havaalanı'ndan transferinin Gözen Air tarafından yapıldığı, eşi ve çocuğuyla birlikte İngiltere'ye gittiği
    bildirildi.

    Bu arada Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Hayalet Sürücü 2 filminin tanıtım bakımından çok yararlı olacağını belirterek, "Filmin bir bölümünün Denizli'de çekilmesi, tanıtıma önemli katkıda bulunacak. Filmin bu yıl ya da gelecek yılın başlarında vizyona gireceği belirtildi. Gösterime girmesiyle Pamukkale'yi daha çok kişi görecek" dedi.

    Erkmen, Denizli'ye daha çok Avrupa ve Uzakdoğu ülkelerinden turist geldiğini, Hayalet Sürücü 2 filminin sağlayacağı tanıtımla Pamukkale'nin ABD'lilerin de ilgisini çekeceğini kaydetti.

    Oskar Ödüllü Nicolas Cage'nin başrolünü oynadığı Hayalet Sürücü 2 filminin final sahnelerinin çekimi, bir haftadır Pamukkale'de yapılıyordu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow