hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Bir İkonun Hayatı"nın galası yapıldı

    Bir İkonun Hayatının galası yapıldı
    expand

    Ölümüyle ilgili davanın sonucu merakla bekleniyor. Hayatının dönüm noktalarıysa yine bir filmle hayranlarının gözlerinin önüne seriliyor. Popun kralı Michael Jackson'ın hayatını anlatan "Michael Jackson, Bir İkonun Hayatı" adlı belgeselin galası, İngiltere'de yapıldı.

    Popun kralı Michael Jackson ile ilgili son film, yakın arkadaşı yapımcı David Gest'ten geldi. "Michael Jackson: Bir İkonun Hayatı" adlı filmin galası, İngiltere'nin başkenti Londra'da yapıldı. Galaya filmde röportajlarıyla yer alan Jackson'ın kardeşleri Rebbie ve Tito da katıldı.

    David Gest filmi konusunda iddialı. Gest, filmin efsane şarkıcının bilinmeyen yönlerini anlattığını söylüyor: "Onun müzik dışındaki yaşamını bulacak ve onun çok farklı yönlerini tanıyacaksınız. Bu, insanların izlediğinde bunu  bilmiyordum, bunu da bilmiyordum diyeceği bir film."

    Film, Jackson'ın kız kardeşi Rebbie'yi fazlasıyla etkilemişe benziyor: "Az önce çok duygusal anlar yaşadım. İçeride fotoğraf çekerken ağlamaya başladım."

    Film, DVD ve Blueray olarak İngiltere'de satışa sunuldu.

    Jackson'ın ölmeden hemen önce çıkmaya hazırlandığı konser turnesinin anlatıldığı "This is it" adlı belgesel film, iki yıl önce vizyona girmiş ve 260 milyon dolarlık hasılat getirmişti. Kısa bir süre önce Cirque du Soleil topluluğu da Michael Jackson "Ölümsüz" adlı gösteriyi sergilemeye başladı. Ayın 21'inde de yıldız şarkıcının 40 şarkılık bir albümü piyasaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow