hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zabıta Hümeyra’yı masadan kaldıramadı

    Zabıta Hümeyra’yı masadan kaldıramadı
    expand

    Beyoğlu Belediyesi’nin sürdürdüğü masa operasyonu Cihangir’e uzandı. Berrak Tüzünataç’la bir cafede oturan Hümeyra, masanın kaldırılmasını isteyen zabıta ekipleriyle tartıştı.

    Beyoğlu Belediyesi’nin Asmalımescit’te başlattığı masa ve sandalye operasyonu Cihangir’de de kendisini hissettirmeye başladı.

    Önceki gün usta oyuncu Hümeyra, Cihangir’deki evinin alt katında bulunan cafede aralarında Berrak Tüzünataç’ın da bulunduğu arkadaş grubuyla oturuyordu. Masada hararetli bir sohbetin olduğu sırada Beyoğlu Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri cafenin önüne geldi.

    Ekipler mekanın sandalye ve masalarının işgaliye sınırları dışında olduğunu belirterek bunun düzeltilmesini istedi. Acunn.com’un haberine göre bu duruma anlam veremeyen Hümeyra, zabıta ekiplerine "İşinize bakın kardeşim. Burada herşey gayet normal. Rahatsız ediyorsunuz bizi" diyerek duruma tepki gösterdi.

    Görevliler tatsızlık çıkmaması için mekanın önünden sessizce ayrıldı. Zabıta ekipleri mekanın önünden gittikten kısa bir süre sonra Hümeyra, cafenin üst katında bulunan evine gitmek için kalktı. Ancak Hümeyra zor açılan apartman kapıyı ayağıyla itmek zorunda kalınca zor anlar yaşadı.

    Hümeyra’nın ardından kız arkadaşıyla mekandan ayrılan ve keyifsiz görünen Berrak Tüzünataç ise kendisine yöneltilen soruları “Acelem var, lütfen sonra konuşalım” diyerek yanıtlamadı.


    Milliyet
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow