hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kolunu kaza yerinde unuttular!

    Kolunu kaza yerinde unuttular
    expand

    Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsünün kazada kolu koptu. Bir arkadaşının da yaralandığı kazada kolu kopan 27 yaşındaki İsmail Kara'nın peşini talihsizlikler bırakmadı. Kaza sonrası Kara'yı hastaneye götüren otomobilin yolda benzini bitti. Bu kez çağrılan ambulans ile hastaneye ulaştırılan Kara'nın bu kez kopan kolunun olay yerinde unutulduğu fark edildi.

    Kaza, gece geç saatlerde Suriye sınırına yakın olan Akçakale'nin Yalınlı Köyü'nde meydana geldi. Yalınlı Köyü'nde yaşayan 35 yaşındaki Hüseyin Çiftçi arkadaşı 27 yaşındaki İsmail Kara ile birlikte ilçe merkezine gitmek üzere yola çıktı.

    Ancak Hüseyin Çiftçi yönetimindeki 63 NP 195 plakalı motosiklet, köy çıkışında sürücüsü öğrenilemeyen 63 FD 022 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Çiftçi ile Kara motosikletten fırlayarak yola savruldu.

    Talihsizlik

    Kazada yaralanan gençleri fark eden vatandaşlar kanlar içersinde kalarak ağır yaralanan Hüseyin Çiftçi ve İsmail Kara'yı otomobille hastaneye götürmek üzere yola çıktı.

    Yaralılardan Hüseyin Çiftçi hastaneye ulaştırılırken, İsmail Kara'nın bulunduğu otomobilin ise yolda benzini bitti. Bunun üzerine telefonla güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerini arayan otomobil sürücüsü, ilçe merkezi yakınlarında yaralıyı ambulansa nakletti.

    Akçakale Devlet Hastanesi acil servisinde doktorlar, ilk müdahalesini yaptıkları gencin sol kolunun koptuğunu ve yerinde olmadığını fark etmesi üzerine jandarmaya bilgi verdi.

    Bunun üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri yaptığı kısa aramanın ardından kopan kolu bulup, muhafaza altına alarak hastaneye getirdi.

    Kopan kolu muhafaza altına alınan İsmail Kara ve arkadaşı Hüseyin Çiftçi daha sonra ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hayati tehlikesi bulunan iki kişinin yoğun bakım ünitesinde tedavisine başlanırken, İsmail Kara'nın kopan kolunun plastik cerrahlar tarafından tekrar yerine dikileceği bildirildi.

    İsmi açıklanmayan otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow