hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 metrelik köpek balığı tekneye atlayarak balıkçıyı yaraladı

    3 metrelik köpek balığı tekneye atlayarak balıkçıyı yaraladı
    expand
    KAYNAKAA

    Avustralya'da bir balıkçının teknesine atlayan 3 metre uzunluğundaki köpek balığı, 73 yaşındaki Terry Selwood'u yaraladı. Kan kaybetmeye başlayan balıkçı telsizle yardım istediği ekiplerce kurtarıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde 73 yaşındaki Terry Selwood, teknesine atlayan yaklaşık üç metrelik köpek balığı tarafından yaralandı.

    Avustralya yayın kuruşu ABC'nin haberine göre, Evans Head bölgesine açılan ve oltalarını denize bırakan Terry Selwood'un teknesine 2 metre 70 santimetre uzunluğunda bir köpek balığı atladı.

    Her zaman aynı bölgede avlandığını söyleyen Selwood, beş metrelik tekneye atlayan yaklaşık 200 kilo ağırlığındaki balığın yüzgeçlerinin kendisine çarpması sonucu yaralandığını aktardı.

    Köpek balığının ısırdığı porno yıldızı videosu sahte çıktı

    Telsizle yardım talebinde bulunan Selwood, "Çok kan kaybediyordum. Şok olmuştum, hayretler içerisindeydim. Ne olduğunu anlayamadım ve sonra aman Allah'ım buradan kurtulmam lazım diye düşündüm. Köpek balığı bana bakıyordu, ben de ona. Ardından çırpınmaya başladı, oradan bir ana evvel kurtulmam gerekiyordu" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mersin'de 5 metrelik köpek balığı yakalandı

    Balıkçının yardım çağrısı alan Deniz Kurtarma ekipleri Evans Head yakınlarındaki tekneye ulaştıklarında yaşlı balıkçıyı teknenin kenarında kanlar için de bulduklarını ifade etti.

    Deniz Kurtarma görevlisi Bill Bates, "Tekne sahibine ilk yardım yaptık, kanamayı durdurduk ve teknemize aldık." diye konuştu.

    Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen balıkçı Selwood, olayı, "60 yıllık balıkçılık hayatımda başıma gelen en dramatik olay. Herhalde bir dahaki sefere bir timsahla boğuşurum." diye esprili şekilde anlattı.

    Köpek balığının atladığı teknede telef olduğu belirtildi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow