hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kobe Bryant ile Beşiktaş prensipte anlaştı

    Kobe Bryant ile Beşiktaş prensipte anlaştı
    expand

    Beşiktaş'ın NBA'in en büyük yıldızlarından Kobe Bryant ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. Başkan Demirören'in Bryant'ın transferi için bir sponsorla anlaştığı öğrenildi.

    Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Türk Hava Yolları'nı sponsorluğa ikna ettiği ve böyle Kobe Bryant'ın lokavt boyunca Beşiktaş'ta oynamasının önünün açıldığı kaydedildi.

    Beşitaş, Türk basketbol tarihinin en büyük transferini gerçekleştirmek üzere. Geçen sezon Allen Iverson'a siyah-beyazlı formayı giydirerek Amerikalıları bile şaşırtan Beşiktay, ünlü oyuncu Deron Williams'ı da takıma dahil edince, hiçbir şeyin imkansız olmadığı mesajını vermişti.

    Bunun üzerine umutları artan taraftara bir güzel haber daha geldi. Los Angeles Lakers'ın yaşayan efsanesi Kobe Bryant'la Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı duyuruldu. Kobe'nin Demirören ile yaptığı görüşmede "Allen Iverson'la konuştum, bana Türkiye ve İstanbul hakkında inanılmaz şeyler anlattı. Deron da yakından tanıdığım bir isim. 1 Eylül'de İstanbul'da olabilirim" dediği öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow