hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Almeida: "Beşiktaş'ı tercih ettim çünkü..."

    Almeida: Beşiktaşı tercih ettim çünkü...
    expand

    Beşiktaş'ın yeni transferi Hugo Almeida, siyah-beyazlı kulübü Avrupa kupalarında devam etmesi ve kadrosundaki Portekizli oyuncular nedeniyle seçtiğini söyledi.

    Beşiktaş'ın Werder Bremen'den transfer ettiği Hugo Almeida, siyah-beyazlı kulübü seçmesinde ü. faktörün rol oynadığını söyledi.

    Almeida, "birisi Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nda oynayacak olması ve benim bu kupada yer almak istemem. İkincisi Portekizli futbolcuların burada olması ve her şeyden önemlisi Beşiktaş'ın UEFA Kupası'nı kazanmak istemesi'' diye konuştu.

    Bu sezonki hedeflerini açıklayan Portekizli forvet, "gol sayısı için söz veremem. Tek söz verebileceğim, burada çok iyi çalışacağım ve sahada her şeyimi bırakacağımdır" diye konuştu.

    Almeida, "10 gol atarsam iyi olur, 15 gol atarsam çok iyi olur. Her şeyin en iyisini yapacağıma söz verebilirim" dedi.

    İleriye dönük hedefinde UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmak olduğunu kaydeden Almeida, ''ligde 14 puanlık bir fark var ancak biz istediğimiz ve bazı şeyleri doğru yaptığımız sürece bu farkın önemli olmadığını düşünüyorum. Aynı şey UEFA için de geçerli. Her maçı final havasında, sadece o maçı düşünerek geçirirsek en doğru yerde olacağımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

    Deneyimli forvet, Beşiktaş'a transferinden önce kendisine başta Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Real Madrid olmak üzere birkaç teklifin daha geldiğini açıkladı.

    Türk futbolunun ne çok sert veya çok yumuşak olmadığını söyleyen Almeida, "gördüğüm kadarıyla Türkiye'deki hakemlerin kararlarını alırken bu sertliği göz önünde bulundurmaları gerekiyor. Sertlik futbolda değil, hakemde olduğu zaman Türk futbolundaki güzellikler daha fazla öne çıkacaktır" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow