hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Culio: "Hagi gibi 10 numara oynayabilirim"

    Culio: Hagi gibi 10 numara oynayabilirim
    expand

    Galatasaray'ın yeni transferi Jean Emmanuel Culio, büyük bir camiaya geldiğinin ve kendisinden beklentilerin farkında olduğunu belirterek "bu baskıya hazırım" dedi.

    Galatasaray'ın Romanya birinci lig ekibi Cluj'dan transfer ettiği Culio, Antalya kampının son gününde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Arjantinli futbolcu, "kesinlikle benden beklentilerin ve büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bu baskıya hazırım. Arkadaşlarımla beraber kollektif futbolla başarılı olmaya çalışacağız" dedi.

    Culio, Galatasaray'a transferinde teknik direktör Gheorghe Hagi'nin ve yönetimin büyük rolü olduğunu belirterek, "bunlara en iyi yanıtı vereceğim. Faydalı olmak için elimden geleni yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

    Orta sahanın her yerinde oynayabildiğini ifade eden 27 yaşındaki futbolcu, "nerede oynayacağıma teknik direktör karar verecek. Hagi' gibi olmak çok zor. Öyle bir yeteneğe sahip olmak, öyle bir kariyere sahip olmak çok zor. Ama hocam gibi 10 numara da oynayabilirim. Kendime güveniyorum" dedi.

    En büyük hedeflerinin Türkiye Kupası olduğunu ifade eden Juan Emmanuel Culio, 15 Ocak'ta Türk Telekom Arena'nın açılışında oynayacakları Ajax maçını da dört gözle beklediğini söyledi:

    "Önümüzde iki hedef var ve kupayı mutlaka kazanmalıyız, lig zor ama en iyi yerde olmaya çalışacağız. Ajax maçı güzel olacak. Stadın açılışı önemli ve umarım ben de güzel şeyler yaparım."

    Spor Toto Süper Lig'de tanıdığı futbolcular olduğunu belirten Culio, özellikle Galatasaray'ı ve bu sayede Türkiye ligini yakından takip ettiğini de ifade etti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow