hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hagi: "Çok büyük bir takım oluşturacağız"

    Hagi: Çok büyük bir takım oluşturacağız
    expand

    Galatasaray teknik direktörü Gheorghe Hagi, çok büyük başarılara imza atacak, büyük bir Galatasaray takımı oluşturacaklarını söyledi.

    Hagi, Ali Sami Yen Stadı'na veda ettikleri gecede Beypazarı Şekerspor karşısında kupada elde ettikleri galibiyetten ötürü mutlu olduğunu belirtti:

    "İlk yarıda koşan bir rakibe karşı mücadele ettik. Çok fazla enerji sarf edildi. İkinci yarı rakibin yorgun düşeceğini, pozisyonlara gireceğimizi oyuncularıma söyledim. Yapılan değişiklikler takıma katkı getirdi. Oyuncularımın isteğinden ve azminden memnunum."

    Takım olarak bir hazırlık döneminde olduklarını ve her geçen gün daha iyiye gideceklerini aktaran Rumen çalıştırıcı, beklenen transferler için "yeni transferlerin Türk Telekom Arena'nın açılışına yetişeceğini düşünüyorum" dedi.

    Hagi, ismi geçen Ciprian Marica ile ilgili olarak, "nasıl bir futbolcu?" sorusu üzerine, isim vermeyeceğini belirterek, esprili bir şekilde "Rumen" yanıtını verdi.

    "Galatasaray'ın geleceğini inşaya çalışıyoruz"

    Galatasaray'ın tarihinde önemli başarılarla adı geçen bir isim olduğunun ve yine tarihi bir dönemde göreve geldiğinin aktarılması üzerine Hagi, bunun kaderinin bir parçası olduğuna inandığını dile getirdi:

    "Kaderimde böyle bir şey var. Galatasaray'a ilk imza attığımdan bugüne hep böyle şeyler yaşadım. Üzerimde pozitif bir enerji olduğunu düşünüyorum. Çok sevdiğim bir camianın içinde çalışıyorum. Bana böyle bir şans verildi. Çok büyük sorumluluk taşıdığımı biliyorum. Elimden geleni yapmaya, her şeyimi vermeye çalışıyorum.

    "Önemli başarılara imza attığım bu camiayı iyi tanıdığımı düşünüyorum. Alacağım kararlarda iyi seçim yapacağıma inanıyorum. Galatasaray'ın geleceğini inşa ederek, başarılara imza atmak isteyerek çalışıyoruz. Çok büyük başarılara imza atacak, büyük bir Galatasaray takımı oluşturacağız."

    Beypazarı Şekerspor maçının ikinci yarısında Kazım ile Culio'nun başarılı performansına değinen Hagi, "transferi zaten bu amaçla yapıyoruz. Yeni oyuncular takıma artı getirmeli ve alternatifler artmalı. Galatasaray'da oynamak kolay bir şey değil. Hep kazanmalısınız" diye konuştu.

    Hagi, bu maçta Sabri'yi oynatamadığı için üzüldüğünü, ancak ilk yarıda planlamadığı bir değişiklik yapması nedeniyle bu oyuncuyu kullanamadığını vurguladı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow