hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Necati'ye Trabzon ve Galatasaray talip

    Necatiye Trabzon ve Galatasaray talip
    expand

    Medicalpark Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Necati Ateş'e Trabzonspor ve Galatasaray'ın talip olduğunu söyledi.

    Özdilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takıma gereken acil takviyelerin yapıldığını belirtti.

    Bazı oyunculara teklifler geldiğine işaret eden Özdilek, Uğur İnceman'a Trabzonspor'un, Necati Ateş'e ise hem Trabzonspor hem de Galatasaray'ın talip olduğunu vurguladı.

    Uğur ve Necati'nin görüşmelerini sürdürdüğüne değinen Özdilek, "ancak şu ana kadar somut bir gelişme yok. Bu iki oyuncumuz takımda kalacak gibi davranıyoruz. Her iki oyuncunun sözleşmesi sürüyor. Eğer bir değişiklik olursa ona göre tavrımızı belirleriz" dedi.

    İhtiyaçları olan mevkilere gerekli transferleri yaptıklarını dile getiren Özdilek, "bundan sonra yapacağımız transferler için acele etmeyeceğiz. Bir yabancı forvet alacağız. Bu forvet Türkiye'de oynamayan bir oyuncu olacak. Başka mevkiler için de Türkiye'den ve yurt dışından görüştüğümüz oyuncular var" diye konuştu.

    Özdilek, 25 Haziran'da Bolu'da kampa gireceklerini, 13-27 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da çalışacaklarını, hazırlık döneminde yedi maç yapacaklarını söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow