hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Bu duygu anlatılmaz yaşanır"

    Bu duygu anlatılmaz yaşanır
    expand

    Bursaspor'un başarılı futbolcusu Ozan İpek, (A) Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan ile yapacağı maçların aday kadrosuna davet edilmesine ilişkin olarak, "Milli takıma seçilmek herkesin isteyeceği, kişisel olarak en büyük hedefidir. Bu duygu anlatılmaz yaşanır" değerlendirmesinde bulundu.

    Ozan İpek, aday kadroya seçilmesiyle ilgili, sosyal paylaşım sitelerindeki kişisel hesapları aracılığıyla değerlendirmede bulundu. Yaklaşık bir yıldır milli formadan uzak kaldığını ifade eden Ozan, bu durumun kendisini de üzdüğünü kaydetti.

    Müthiş bir duygu

    Milli formayı hak ettiğine inandığını vurgulayan Ozan İpek, "Bu duygu anlatılmaz yaşanır. Daha öncede biliyorsunuz A Milli Takım ile Amerika kampına gitmiştim, O süreçten sonra bir daha çağrılmadım. Ancak böyle önemli bir maç öncesi beni bu formaya layık görmeleri çok güzel bir duygu. İlk duyduğum andaki mutluluğumu anlatamam. İçim kıpır kıpır” şeklindeki görüşlerini paylaştı.

    En iyisini yaparım

    "Benim gibi tüm teknik heyet ve oyuncu arkadaşlarımda bu mutluluğu yaşadı. Daha önce bekliyordum ama kısmet bugüneymiş. İlk tebrik eden Ertuğrul Hocam oldu. Forma bulursam elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bursaspor’dan Milli Takıma daha fazla oyuncu gitmesini istiyoruz tabii ki. Ama orada seçici bir kurul var. Bugüne kadar sabrettim ve sadece çalıştım."
     
    Seçilmek zor oynamak daha zor

    "İnanıyorum ki ilerleyen dönemlerde Ay Yıldızlı formayı daha fazla Bursasporlu giyecek. Seçilmek zordu ancak oynamak daha zor. Şimdi bunun için uğraşmalıyım. Şans bulmayı çok isterim. Milli Takımımız açısından Hırvatistan maçlarının önemini zaten anlatmaya gerek yok. Ülke olarak zor günler yaşadığımız böyle dönemlerde zaferlere ihtiyacımız var"

    Genç futbolcu, 13 maç aranın ardından (A) Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı. Ozan İpek, son olarak (A) Milli Futbol Takımı'nın 11 Ağustos 2010 tarihinde Romanya ile oynadığı maça davet edilmiş, ancak karşılaşmada forma giyememişti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow