hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Apple, Apple Watch kayışlarına özellik kazandırmak istiyor

    Apple, Apple Watch kayışlarına özellik kazandırmak istiyor
    expand

    Apple’ın aldığı son patent ile akıllı saatlerinin kayışlarının özellik kazanması hedefleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teknoloji firması Apple’ın hayatımıza getirdiği yenilikleri ve aldığı patentleri biliyoruz. Firma bu uğurda çalışmaya devam ediyor ve halihazırda olan ürünlerinin de yeteneklerini arttırmak istiyor. Firma, geçtiğimiz günlerde akıllı saati için yeni kayış koleksiyonu satışa sunmuştu. Ancak sadece moda tarafıyla değil teknoloji tarafıyla da ilgileniyor. Aldığı yeni patent ile Apple, Apple Watch kayışlarına özellik kazandırmak istiyor.

    Apple, Apple Watch

    Firmanın, akıllı saatlerini geliştirmek için çeşitli fikirleri var. Bu doğrultuda kayışın da faydalı bir enstrüman olacağı düşünülüyor. Firmanın son aldığı patentin detaylarına baktığımızda; kayışların bilgi görüntüleme, kullanıcıyı uyarma, bildirim ve hatırlatıcı gösterme, adım sayar ile gün içinde atılan adım sayısı ya da indirme yüzdesi gibi herhangi bir ilerleyiş gösterme gibi özelliklerinden bahsediliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Apple, Apple Watch üzerinde sıkı çalışıyor

    Bu çalışmalar firmanın, kayış üzerindeki ilk çalışması değil. Geçtiğimiz yıl alınan bir patentte, Apple Watch Series 3‘ün içinde yer alan Haptic Motorun kayışlara taşınması düşünülmüştü. Bu da akıllı saatten çıkarılan motor ile saatin daha ince bir tasarıma sahip olacağı anlamına geliyordu.

    Apple’ın yeni patentinin hayata geçeceği konusunda bir garanti yok. Bunlar şimdilik çalışmadan ibaret. Bakalım firma, Apple Watch Series 3 ile masaya neler koyacak?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow