hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cihaner: "İmamın Ordusu saldırıyor herhalde"

    Cihaner: İmamın Ordusu saldırıyor herhalde
    expand

    Eski Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner, basına yansıyan "gözaltına alındığı an" başlıklı görüntülerle ilgili CNN TÜRK'e konuştu ve "Bizim elimizde olmayan bu görüntüler nasıl bazı yazarlara servis edildi? Görüntüler tam bir alçaklıktır. Seçim öncesi beni yıpratmaya çalışıyorlar. Şöyle diyelim: İmamın Ordusu saldırıyor herhalde" dedi.

    Cihaner, "Bizim elimizde olmayan bu görüntülerin nasıl belli yazarlara servis edildi. Üzerinde durulması gereken bu. Ben orada sokak kabadayısı değilim. Hukuk dışı saldırı var diye kontrolümü kaybedecek değildim" diye konuştu.

    İlhan Cihaner, "Bu görüntülerin içeriği hiçbirşey ifade etmiyor. Beni sevenleri üzüyor sadece. Yayınlanma zamanı çok belli" ifadelerini kullandı.

    "Bilseydim sert karşılık verirdim"

    "Bana müdahale edenlerden biri Cumhuriyet Savcısıymış. Bunu bilseydim maliyeti ne olursa olsun ben de ona sert karşılık verirdim. Yoksa polislerin ideolojisi belli" dedi.

    Cihaner ayrıca, görüntülerin yayınlanma zamanının ve yayınlandığı yerlerin 'malum' olduğunu belirtti.

    Özel sorgu odası var mı?

    Cihaner, 'özel bir sorgu' odası olduğuna ilişkin iddialara da yanıt verdi ve "En komik ve en aptalca iddialardan biri bu. O adliye benim tapulu malum değil. O sorgu odası hala orada. İfade alma yönetmeliğine göre, savcılık katında bir gizli oda olmaz. O odanın anahtarı da bende değil" dedi.

    "Şu ana kadar hiçbir gizli belge saklamadım. Bunlar maksatlı sladırılar, dikkate alınacak şeyler değil" diyen İlhan Cihaner,  Şöyle diyelim: İmamın Ordusu saldırıyor herhalde. Yakında Cihaner'in gözü ela değil, kahverengi gibi şeyler çıkacak, ilkokulda yaptıklarımız çıkacak galiba..." ifadelerini kullandı.

    İŞTE CİHANER'İN TEPKİ GÖSTERDİĞİ O KARELER... (TIKLAYIN)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow